Alexandra Duli spulberă misterul din jurul relației cu Zanni: „Îmi place de el. Noi petrecem timpul împreună”. Ce spune despre scenele de gelozie ale Anei Porgras

 Ifrim Georgiana
.

Recent eliminată de la Survivor All Stars, Alexandra Duli spulberă misterul din jurul relației cu Zanni, după ce au lăsat să se înțeleagă că se simpatizează reciproc. Ea spune că nu a simțit vreo urmă de gelozie din partea Anei Porgras, deși, la testimoniale, aceasta din urmă a recunoscut că nu vede cu ochi buni apropierea lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ultimele săptămâni de la „Survivor All Stars' s-au concentrat pe triunghiul amoros format din Zanni, Ana Porgras și Alexandra Duli. Pe platourile de filmare s-a zvonit că fostul Faimos ar avea o legătură amoroasă cu gimnasta, dar o confirmare nu a existat din partea niciunuia. Situația s-a complicat când Alexandra Duli a recunoscut că îl place pe Zanni. Apropierea lor a părut s-o deranjeze pe Ana Porgras, lucru pe care și ea l-a recunoscut, în cele din urmă, la testimoniale.

all8all8

Citește și: Ana Porgras, geloasă pe apropierea dintre Zanni și Alexandra Duli la Survivor All Stars: „Nu-i este așa greu să aleagă între mine și ea. Mă doare sufletul…' / Faimosul a recunoscut că s-au mai întâlnit în trecut

Citește și: Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: „Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să…”

Citește și: Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București după amenajare: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor”

Citește și: Cât de mult l-a afectat pe Iustin Petrescu despărțirea de Marilu Dobrescu: „Am avut momente în care n-am putut să mă ridic din pat”

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alexandra Duli a spulberat misterul din jurul relației cu Zanni. Ea spune că apropierea lor nu s-a concretizat într-o legătură amoroasă, dar rămâne deschisă la idee.

„Nu s-a întâmplat nimic momentan (n.r. cu Zanni), el a fost și cel care m-a adus aici, vedem, nu se știe niciodată. Vorbim, poate vom începe și niște vlogguri împreună. Nu am avut o relație, ne-am văzut acum doi ani și am vorbit. Eu nu am simțit gelozia Anei Porgras, eu cred că o femeie simte dacă altă femeie este chiar geloasă, dar eu chiar nu am simțit.

Nu ne-am mutat împreună, nu e nimic așa serios. Zanni m-a ajutat să vin aici, mama este ok, îi place cu ce îmi place mie, dacă eu sunt fericită, îi place și ei. Nu pot să confirm dacă am început acum o relație, noi petrecem timpul împreună. Îmi place la el că îl duce capul foarte mult, sunt unii mai în vârstă decât el și nu sunt așa. Cred că și viața l-a făcut să fie atât de deștept', a declarat Alexandra Duli.

„Mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni'

Alexandra Duli recunoaște că îl simpatizează pe Zanni și n-ar refuza să-i fie iubită.

„Mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, chiar îmi place de el. Îndrăgostită e prea departe cuvântul ăsta, îmi place de el. Dacă chiar mergem mai departe și totul e bine, nu aș spune nu unei relații', a continuat Duli.

„Mi-a plăcut de ei, mai puțin de Andrei Ciobanu'

Alexandra Duli nu e supărată că parcursul ei la „Survivor All Stars' a luat sfârșit.

„Toți m-au uimit sezonul acesta, i-am iubit, mi-a plăcut de ei, mai puțin de Andrei Ciobanu. Mi se pare că colegii îl acceptă prea repede, eu nu uit și nu iert prea repede oamenii. Cred că colegii mei îmi duc dorul pe plan social, dar cu toții știam și ne așteptam că o plec, eu am simțit. Când ești acolo știi fiecare moment', mai spune ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton