Alexandra Porkolab s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost luată cu ambulanța de pe traseu: „Suntem cu tine”

.

Alexandra Porkolab s-a accidentat grav la Survivor 2023. Ultima ediție a emisiunii a fost una plină de emoții și situații neașteptate. Două concurente din echipa Războinicilor au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar telespectatorii vor afla care va fi deznodământul pentru acestea. Alexandra Porkolab a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală din Republica Dominicană. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


La începutul lunii februarie, Daniel Pavel a anunțat schimbarea regulilor în cadrul competiției din Republica Dominicană. Astfel, Faimoșii și Războinicii participă la două jocuri de imunitate pe săptămână. Până acum, doi membri din echipa roșie au părăsit competiția, ca urmare a accidentărilor suferite pe traseu. Este vorba despre Jorge și Sebastian Dobrincu, care se află în repaus medical. Acum, Războinicii sunt pe cale să piardă un membru al echipei, căci Alexandra Porkolab s-a accidentat în timpul unei probe și are o problemă de mobilitate la nivelul gâtului.


Alexandra Porkolab s-a accidentat grav la Survivor 2023. Încă nu se știe dacă Războinica va fi nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană. Aceasta se află în spital, iar medicii vor da verdictul cu privire la întoarcerea acesteia pe traseu.

Citește și: Andreea Moromete a jignit-o pe Alexandra Ciomag la Survivor 2023: „Ultima falsitate de om. Mi-e silă de ea…’

Citește și: De ce a avut Vica Blochina fața umflată la „Survivor’ 2023: „Aveam bube peste tot’

Citește și: Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Cum a ajutat-o soțul ei: ‘Tinu a știut efectiv să readucă liniștea și să…’


Citește și: Cum a fost salvat Mircea Badea de către bunica sa, la cutremurul din 77: „Eu mai sunt în viață pentru că …'

Alexandra Porkolab s-a accidentat grav la Survivor 2023

În ediția difuzată seara trecută, Războinica s-a accidentat și a fost luată cu ambulanța de pe traseu. Alexandra Porkolab a susținut că nu își poate mișca gâtul și a cerut intervenția medicilor. După ce a fost consultată, acesteia i s-a pus un guler cervical.

Având în vedere starea Alexandrei Porkolab, acesta nu a mai putut continua proba, iar Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți și pe cei de acasă că îi va ține la curent cu privire la sănătatea Războinicei. Faimoșii i-au adresat cuvinte de încurajare, în timp ce aceasta era transportată spre ambulanță.


„Hai, Alex, că o să fii bine’, „Alex, suntem cu tine, te rugăm din tot sufletul!’, „Ești cea mai tare! Zeiță!’, i-au spus colegii acesteia, în speranța că îi vor aduce alinare.

Lucianna Vagneti a suferit un atac de panică


Alexandra Porkolab nu a fost singura care a avut nevoie de intervenția medicilor. La rândul ei, Lucianna Vagneti a suferit un atac de panică după lupta corp la corp cu Carmen Grebenișan. Războnica le-a spus medicilor că nu poate respira și că simte stări de amețeală.

Imediat după, a izbuncit un conflict între Robert și Carmen. Concurentul i-a spus creatoarei de conținut că nu acordă suficientă importanță probei, reproșându-i că-și aranja părul. Ada a sărit în apărarea acesteia.

„La război când te duci nu lași sabia și spui stai că am obosit. Ești la Survivor! Unde ești, fata mea?’, a fost remarca lui Robert.

„Ce e? Ai vreo problemă?’, a spus Ada.

„Păi da, mă, că își făcea părul. Bă! Suntem la Survivor!’, a continuat Robert.

„Mai întâi gramatica și după aia vorbești! Mai întâi învață un pic limba română și după aia vorbești. Un pic de gramatică nu ți-ar strica‘, i-a răspuns Ada.

Sursa foto: Facebook