Alexandra Stan a negat relația cu fotbalistul George Pușcaș, deși s-au pozat în ipostaze tandre, în Grecia: „Eu sunt foarte sinceră”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu două săptămâni, în spațiul public a circulat informația potrivit căreia Alexandra Stan ar forma un cuplu cu fotbalistul George Pușcaș. Speculațiile au luat naștere după ce artista a publicat mai multe fotografii dintr-o vacanță în care a fost cu atacantul de la Genoa, ipostazele în care au fost surprinși sugerând o posibilă idilă. Acum, Alexandra Stan a negat relația cu George Pușcaș și a explicat imaginile care îi surprind destul de apropiați. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ceva timp, Alexandra Stan susținea că și-a propus să ia o pauză de la „relațiile sentimentale' timp de doi ani, pentru a se redescoperi și a se ocupa de cariera ei muzicală. Chiar și așa, au existat mai multe zvonuri privind statutul amoros al artistei, speculându-se că s-ar fi cuplat cu fotbalistul Altay Bayindir sau George Negrișan, cunosuct drept „stilistul vedetelor'. Alexandra Stan a dezmințit toate zvonurile privind schimbările din viața sentimentală și a negat că formează un cuplu cu George Pușcaș, după ce au fost împreună în vacanță.

al11al11

Citește și: „Nu mi-a venit să cred, am avut o criză”. De ce s-au despărțit Alexandra Stan și Bogdan Stăruială de la Insula iubirii, după o relație de 4 ani

Citește și: „Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta'. Ce dietă drastică ține Alexandra Stan pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță

Citește și: Elena Udrea și Ioana Băsescu scapă de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009. Decizia instanței e definitivă

Citește și: Vedete din România care au atras toate privirile în costum de baie, în 2023. Loredana Groza, Bianca Drăgușanu, Delia și Anca Țurcașiu, cele mai sexy apariții la plajă

Alexandra Stan a negat relația cu fotbalistul George Pușcaș, deși s-au pozat în ipostaze tandre, în Grecia

În urmă cu două săptămână, Alexandra Stan publica mai multe fotografii din Grecia, vacanță pe care a petrecut-o împreună cu George Pușcaș. Artista și fotbalistul au fost surprinși în ipostaze destul de apropiate, dând naștere zvonului conform căruia ar fi implicați într-o relație sentimentală. De curând, Alexandra Stan a negat relația cu atacantul echipei Genoa, explicând că a fost vorba despre o vacanță între prieteni. Mai mult, cântăreața a dat de înțeles că în viața ei nu există alt barbat și va fi sinceră atunci când își va schimba statutul amoros.

„Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din oamenii ăia. Voi ma cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă eu aveam o relație, eu eram prim care ieșea în față și ziceam', a declarat Alexandra Stan, la Antena Stars.

De ce și-a propus Alexandra Stan să rămână singură doi ani

Nu demult, Alexandra Stan spunea că și-a propus să rămână singură timp de doi ani, căci relațiile sentimentale o dezechilibrează. În tot acest timp, artista vrea să se redescopere și să se ocupe de cariera ei muzicală, făcând o reconfigurare totală a priorităților.

„Mi-am propus în urmă cu un an și ceva să fiu singură și să îmi iau o pauză de la toate relațiile sentimentale pentru că mă dezechilibrau. Acum sunt foarte bine, mai am un an și un pic, am zis că până la 35, mă țin tare! Mai am puțin, am făcut 34.

Este greu să fii singur. Mai ales ca femeie, uneori mai vrei să fii cu cineva, dar mai bine așa decât să fii într-o relație care nu este bună pentru tine pentru că știi că la un moment dat o să se termine și o să treacă timpul. Timpul nu trece înapoi, trece înainte, așa că trebuie să fim foarte smart din acest punct de vedere', a spus artista, potrivit ego.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton