Alexandra Stan, declarații controversate după ce și-a asumat relația cu Darcy Troch: „Care iubit? Nu am zis nimic, nu am postat nimic”. Lunile trecute s-au filmat împreună în vila milionarului

.

La începutul lui aprilie, Alexandra Stan și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch. Artista a petrecut mai mult timp în Spania, acolo unde iubitul ei are afaceri imobiliare, dar a precizat că nu-și va expune povestea de dragoste. Acum, întrebată despre viața amoroasă, ea a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


După ce ghinionul a urmărit-o în dragoste, Alexandra Stan și-a găsit fericirea în brațele lui Darcy Troch, un milionar belgian cu afaceri imobiliare în Spania. Relația lor durează de câteva luni, însă artista a preferat să păstreze discreția în legătură cu viața sentimentală. Pe contul ei de Instagram a apărut, lunile trecute, un videoclip care îi surprindea împreună și foarte romantici, chiar în vila milionarului.

Citește și: Alexandra Stan, detalii despre viața amoroasă după ce și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch: „Am învățat să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată…' Ce spune despre o nouă căsătorie și copil/ EXCLUSIV


Citește și: Alexandra Stan și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch. Ipostaze romantice cu artista în rochie albă, în vila din Spania a afaceristului belgian

Citește și: Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger: „Dragul meu, ne lipsești și…' / I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…'. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități


Alexandra Stan, declarații controversate după ce și-a asumat relația cu Darcy Troch

După apariția imaginilor, Alexandra Stan ne-a oferit un interviu și a confirmat relația cu Darcy Troch: „Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania’.

Acum însă artista pare să nu-și mai asume relația. Ea confirmă că a fost în Spania, dar fără a-l aduce în discuție pe milionarul belgian.


„Sunt foarte fericită! Sunt înconjurată de prieteni, familie și sunt foarte fericită. Care iubit? Nu am zis nimic, nu am postat nimic, am zis că doar sunt în Spania, nu am zis nimic’, a spus ea pentru spynews.ro.

Alexandra Stan mai spune că se va dedica carierei, căci nu-i stă gândul la un viitor partener: „E ok, deocamdată nu mă gândesc la asta, sunt focusată pe muncă, vreau să muncesc, să fac chestii. Sunt chiar foarte bine, avem multe proiecte, concerte, avem și filmări, lansez și un album la sfârșit de septembrie, primul album în limba română’.


Alexandra Stan nu-și dorește să se mute definitiv din România

Alexandra Stan spune că are în față o vară plină de concerte. Ea călătorește des și a locuit o perioadă în America, dar nu-și dorește să părăsească definitiv România.


„Vara asta avem o vară plină, avem concerte în Finlanda, Cipru, Turcia, undeva în Albania, avem și niște proiecte pe partea de imagine. (…) M-am mutat. Am stat la un moment dat în LA, dar nu știu ce să zic, nicăieri nu-i ca acasă, știi vorba aia. Te muți o perioadă, o lună două, câteva săptămâni, dar apoi tot trebuie să te întorci acasă, pentru că de aici îți iei energia, eu sunt foarte conectată cu Constanța, dar păi cu România, e greu’, a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram