Alexandra Ungureanu, adevărul despre relația cu Marius Moga. Artista s-a simțit jignită de vorbele lui, la început de carieră: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele”

 Ifrim Georgiana
.

Alexandra Ungureanu, adevărul despre relația cu Marius Moga. În urmă cu ceva timp, Alexandra Ungureanu susținea că ar fi fost jignită de Marius Moga, la început de carieră. Pe vremea aceea, artista spune că era complexată de felul în care arăta, iar compozitorul, sub aripa căruia se afla la acea vreme, ar fi făcut un comentariu nepotrivit referitor la aspectul ei fizic. Acum, fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil!' a făcut noi declarații despre acea întâmplare, susținând că între ea și fostul ei mentor nu a existat niciun fel de conflict. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu, adevărul despre relația cu Marius Moga. În vârstă de 41 de ani, Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, cântăreața a ales să-și urmeze vocația și să consolideze o carieră în muzică. În urmă cu ceva timp, artista a fost invitată în emisiunea „Viața vedetelor', acolo unde mărturisea că, la început de carieră, Marius Moga ar fi făcut un comentariu jignitor legat de aspectul ei fizic.

al20al20

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic', a povestit aceasta.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alexandra Ungureanu au emisiuni la Kanal D2. Ce show-uri prezintă

Citește și: Alexandra Ungureanu recunoaște că își cumpără haine din second-hand: „Felul în care le mixez le face să pară foarte prețioase' / EXCLUSIV

Citește și: În ce țară locuiește acum Victor, fiul Marinei Almășan, și de ce nu a fost la lansarea cărții mamei sale: 'Offf… răsucești cuțitul în rană! / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan revine în televiziune. Când începe reality show-ul moderat de ea: „Am bătut palma. Începând de…'

Alexandra Ungureanu, adevărul despre relația cu Marius Moga

La mulți ani de la acel episod, Alexandra Ungureanu regretă faptul că a vorbit public despre momentul când a fost jignită de Marius Moga, susținând că a fost vorba despre o neînțelegere. Artista îi este recunoascătoare compozitorului că a ajutat-o să evolueze în industria muzicală și spune că între ei nu a existat niciun fel de conflict.

„O, doamne! Foarte rău mi-a părut de titlul ăsta, mega-ultra preluat și rostogolit, pentru că a speculat o mică parte din tot ce a însemnat relația mea de colaborare cu Marius. Marius m-a ajutat foarte mult prin toate lucrurile pe care le-a făcut pentru mine și cu faptul că m-a introdus în această industrie, și mi-a dat piese faine pe mână, și m-a pus în niște contexte de senzație, cum a fost proiectul Sistem și așa mai departe.

Eu am zis într-un interviu, în glumă, povestind despre începuturile mele în muzică. Într-adevăr, în anii 2000, au început să fie la modă trupele de fete frumoase, care nu știu cât cântau, se descoperise ăla de corectat vocile… Nu e nicio problemă, se folosește și în continuare și, cumva, eu nu mă încadram în standardul de frumusețe de atunci. Între timp, lumea s-a mai deschis și nu mai am nici eu această presiune. Atunci problema nici măcar nu era la el, era la mine că nu aveam încredere în mine. Acum sunt eu ok, mă plac, mi se pare că sunt o femeie frumoasă, am de dat niște kilograme, în rest sunt bine', a spus artista, potrivit unica.ro.

„El cred că mă și provoca să vadă că am încredere în mine'

Uitându-se în urmă, Alexandra Ungureanu este de părere că intenția lui Marius Moga nu a fost de a o jigni, ci de a o provoca să aibă încredere în calitățile ei.

„Îmi spunea: ‘bă, păcat că astea care aveți super voci nu au și dimensiuni de manechin! Era un context, omul a zis cândva asta, cine știe ce o fi gândit, dar el m-a ajutat foarte mult. E un tip vizionar cu care îmi face plăcere să lucrez și e foarte urât că s-a rostogolit chestia asta. Chiar e un prieten drag și un om foarte mișto. Toți mai scăpăm porumbei la un moment dat, my bad (n.r. – greșeala mea) că nu trebuia să zic, că era clar că va fi speculat.

Chiar e un prieten drag și un om foarte mișto. Toți mai scăpăm porumbei la un moment dat, my bad (n.r. – greșeala mea) că nu trebuia să zic, că era clar că va fi speculat.

Nu ne-am certat niciodată, am suferit atunci, că nu înțelegeam contextul și ce voia el să zică. El cred că mă și provoca să vadă că am încredere în mine, că știu ce am de făcut, să am încredere în calitățile mele. (…) Eram sub aripa lui și trebuia să îi arăt că știu ce am de făcut, că am încredere în mine și să trag de el să-mi facă proiectul. A fost o vorbă aruncată, dar relația noastră este foarte bună, am colaborat, în continuare sunt convinsă că o piesă care va funcționa și va fi mișto din repertoriul meu va fi scrisă de el', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton