Alexandru Abagiu, cu perna din argint la Asia Express: „Este un scut de protecție între mine și bălegarul pe care urmează să dorm!”

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Abagiu și-a pregătit temeinic bagajul pentru Asia Express și chiar cu riscul de a îngreuna rucsacul pe care trebuie să-l poarte în spate, pe drumul dintre Filipine și Taiwan, make-ul artistul nu a renunțat la o parte dintre accesoriile care țin de confortul personal. Astfel, Alex Abagiu a luat cu el în Asia și fața de pernă preferată, cusută cu fir din argint, care să-l apere de boli.

12-asia-1-112-asia-1-1

„Am 39 de ani și, știi cum e, toți înnebunim la un moment dat. Dacă am lucruri pe care nu le-am bifat la momentul respectiv, acum se întorc împotriva mea. Gena ucigașă din ADN-ul meu a dictat: trebuie să semnezi cu Asia Express, trebuie să te duci acolo, trebuie să ai tipul ăsta de experiență. Sunt o persoană competitivă și lucrul ăsta se va vedea.', își motiva Alexandru Abagiu, în urmă cu ceva timp, prezența la Asia Express 3.

„O să fie super interesant mai ales că pentru mine, lipsa de mâncare sau lipsa de somn sunt factorul de stres numărul unu. Când nu sunt mâncat așa cum trebuie sau nedormit, am reacții pe care nu știu cât de tare vă doriți să le vedeți. Cred că va fi neașteptat chiar și pentru noi. O să fim uimiți de ce ne așteaptă. Am nevoie de crema de față cu care sunt obișnuit, sunt alergic la pernele de hotel, călătoresc cu perna. Am întotdeauna o față de pernă în bagaj, indiferent ce ar fi și cum ar fi dacă nu îmi iau perna”, a spus Alexandru Abagiu.

„Am primit mai nou o față de pernă cu fir de argint care este special gândită ca să nu iei eczeme și boli pe față, așa că pe aia o voi căra ca să fiu sigur. Vreau să știu că există un scut protector între mine și paiele sau bălegarul pe care urmează să dorm”, a mai adăugat el.

Atuul în fața altor echipe

 „Că tot vorbeam de atuuri în fața alor echipe, am făcut foamea înainte să mergem în Asia Express”, „Sunt o persoană competitivă și lucrul ăsta se va vedea. Am mers deja flămânzi deci aveți grijă pe cine mâncăm”, au mai glumit cei doi concurenți, înainte de plecarea în Asia Express.

Citește și:

Cine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu, de la Asia Express

Alex Abagiu, concurent la Asia Express sezonul 3, e make-up artistul vedetelor

Cine este Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express” sezonul 3

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton