Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la căminul de bătrâni. Fiii lui i-au golit deja camera: „Le-a fost cam rușine”

.

Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la căminul de bătrâni. Deoarece s-a simțit rău, marele actor a fost internat, în urmă cu ceva timp, la spital. Oamenii de la azilul în care se afla s-au îngrijorat și au chemat salvarea. Acum, se pare că fii artistului l-au retras de la căminul de bătrâni și i-ar fi strâns deja toate lucrurile din camera unde stătea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În luna iulie, Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. În urmă cu un an, acesta a trecut prin două intervenții chirurgicale, în urma cărora medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Nu demult, actorul a început să se simtă rău și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde se află și în prezent. Se pare că fii acestuia nu doresc ca tatăl lor să se întoarcă în căminul de bătrâni după ce va fi externat, motiv pentru care i-au luat acasă toate lucrurile de acolo.


Fiii lui Alexandru Arșinel l-au retras de la căminul de bătrâni. În prezent, actorul încă se află sub supravegherea medicilor. Când va fi externat, acesta nu se va mai întoarce la căminul de recuperare, ci va continua tratamentul acasă.

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel, noi vești despre starea de sănătate a tatălui său:'Situația nu e gravă'


Citește și: Cum arată casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai.A fost spartă de cinci ori de hoți

Citește și: Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit. Primele declarații:„S-a terminat de când ne-am…’

Citește și: Antonia și Alex Velea, petrecere alături de Vicenzo Castellano și iubita lui.Au sărbătorit-o împreună pe Maya, fiica lor

Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la căminul de bătrâni

Surse apropiate familiei actorului au susținut că starea de sănătate a acestuia este „delicată’ și că nu va reveni la căminul de recuperare, dedicat persoanelor cu probleme locomotorii.


„Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo.

După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală’, au  dezvăluit surse apropiate familiei pentru Ego.ro.


„Nu știm încă dacă îl ducem acasă sau la azil’

În urmă cu puțin timp, Cristian Arșinel, fiul actorului, a dezvăluit ce se întâmplă cu tatăl său și a vorbit despre decizia pe care urmează să o ia după externarea acestuia. Acesta a susținut că starea de sănătate a maestrului a început să se amelioreze.


‘Tata se simte bine, e bine acum. Tata e mult mai bine acum, situația lui nu e gravă , a dezvăluit fiul lui Alexandru Arșinel pentru fanatik.ro.

Mai mult decât atât, susține Cristian Arșinel, în curând va fi externat din spitalul în care este tratat. ‘Nu știm încă dacă îl ducem acasă sau la azil, a mai dezvăluit fiul lui Alexandru Arșinel.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!