Alexandru Arșinel, uitat de prieteni și colegi la azilul unde este internat: "E trist, nici un actor nu l-a vizitat!"

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani acum, este internat într-un azil de lângă București, de mai bine de două săptămâni, timp în care nu a fost vizitat de nici un prieten sau coleg. Singurul care a fost pe la el în această grea perioadă pentru maestrul Arșinel a fost fiul lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel se află internat într-un cămin de bătrâni de lângă București, în Snagov mai exact, unde beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare. Fiul său nu știe cât timp va rămâne la azil, însă spune că va primi îngrijiri acolo atât timp cât va fi nevoie.

646x404_1_66756100646x404_1_66756100

Nu l-a vizitat nimeni pe Alexandru Arșinel la azil

Alexandru Arșinel este internat de mai bine de două săptămâni într-un azil din Snagov, unde nu l-a vizitat nimeni în afară de fiul său.

Marele actor de comedie, în vârstă de 83 de ani, s-a confesat apropiaților că îi este tare dor de soția lui, imobilizată la pat.

Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze', au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel pentru Ego.ro.

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie începuturile relației dintre Theo Rose și Anghel Damian:'El mi-a repetat de vreo 10-15 ori că ea este…'

Citește și: Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță:'Să mă operez…'

De ce a fost internat Alexandru Arșinel la azil

Cristian Arșinel, fiul lui Alexandru Arșinel, spunea, în urmă cu două săptămâni, că tatăl său se află internat într-un cămin de bătrâni de lângă București, unde beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa.

Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!', spunea atunci fiul lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a avut mari probleme de sănătate în ultima vreme

Alexandru Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă 'Constantin Tănase' din București încă de la începutul anului, când starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Ultima fotografie a fost realizată în casa lui din București, în luna iunie, când a primit Ordinul „Crucea Bucovinei', când se afla în scaun cu rotile.

Alexandru Arșinel declara, în luna februarie, după un lung șir de internări:

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea.

Am suportat multe transformări. Și operația pe cord, de acum câteva luni, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital'.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton