Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se reîntâlnesc în instanță. Ce spune designerul despre programul de vizită al copiilor: „Trebuie să aibă dreptul și la mamă, și la tată. Din păcate...”

 Ifrim Georgiana
.

Alexandru Ciucu vrea să încheie neînțelegerile cu Alina Sorescu. În prezent, foștii soți nu au un program de vizită al copiilor, ci funcționează conform prevederilor unei ordonanțe președințiale. Designerul este de părere că fetițele ar trebui să petreacă timp egal cu ambii părinți, ceea ce și-ar dori să obțină în instanță, la următorul termen al procesului cu artista.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu doi ani de zile, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit, dar încă se judecă din cauza programului de vizită al copiilor. Inițial, instanța a decis ca fetițele să petreacă o săptămână la mama lor și o săptămână la tată. Artista a atacat această decizie, iar programul a fost suspendat. Acum, foștii soți funcționează după prevederile unei ordonante președințiale.

sore9sore9

Citește și: Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să…'

Citește și: „Încerc să fiu bine datorită fetițelor mele, dar nu sunt bine! În urma poveștii noastre…' Alina Sorescu nu și-a revenit după despărțirea de Alexandru Ciucu, la trei ani de când au intentat divorț

Citește și: Mihai Albu, ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă: „Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia'

Citește și: Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a însurat cu Michelle Ciubuc. Imagini de la nunta extravagantă: mireasa a purtat o rochie deosebită, cu inimioare roșii

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se reîntâlnesc în instanță

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu urmează să aibă un nou termen în procesul privind programul copiilor. Designerul își dorește să ajungă la o înțelegere cu mama fiicelor sale, astfel încât fetițele lor să petreacă timp de calitate cu ambii părinți.

„Noi, deocamdată, nu am stabilit niciun program de vizită pentru copii. Funcționăm pe prevederile unei ordonanțe la care s-a revenit, din păcate, după ce prima sentință a fost jumate cu jumate. S-a cerut suspendarea, s-a revenit la varianta din ordonanță. Acum mai avem un termen relativ curând și sper ca lucrurile astea să se îndrepte. Acum, cum crede judecătorul. Ne bazăm pe înțelepciunea lui', a explicat designerul, la WOWnews.

Ce program de vizită i-ar conveni lui Alexandru Ciucu

Designerul mai spune că i-ar conveni un program prin care fetițele să petreacă jumătate din timp cu el și jumătate cu mama lor. Astfel, Raisa și Carolina ar avea parte de echilibru și relații sănătoase cu ambii părinți.

„Cred că dacă Dumnezeu a făcut bărbatul și femeia egali, ei trebuie să fie egali și în fața copiilor. Nu doar ca parteneri, trebuie să fie egali și ca părinți în fața copiilor. Copilul trebuie să aibă dreptul și la mama, și la tată, pentru că de la amândoi are de învățat. Dacă tu privezi copilul de prezența unui părinte, nu are nimic de câștigat. Cred că această variantă de jumătate cu jumătate și o înțelegere între părinți ar fi varianta cea mai bună pentru copii', a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton