Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită: "Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Dacă lucrurile..."

 Miniosu Alexandra
.

Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită. Cel puțin asta susține designerul în clipa de față. Creatorul de modă spune că este în continuare un bărbat singur după despărțirea de Alina Sorescu, cea cu care se află în plin divorț, după 12 ani de căsnicie. Iată unde va pleca fostul partener al cântăreței cu fetele lor în vacanță, vara aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Recent, fiicele lui Alexandru Ciucu și ale Alinei Sorescu au terminat, fiecare, anul școlar. Deși sunt în plin proces de divorț, designerul și cântăreața au fost amândoi prezenți la eveniment, pentru a le fi alături micuțelor Carolina și Raisa. Acum, cele două fetițe urmează să plece în vacanță și, potrivit spuselor creatorului de modă, plecările pe timp de vară vor fi făcute indiviual. Asta înseamnă că cele mici vor pleca fie cu tatăl, fie cu mama lor, dar nu și în formulă completă, de patru.

alina-sorescu-65alina-sorescu-65

Citește și: Alexandru Ciucu, din nou cu Alina Sorescu de dragul fetițelor. Ce spune de divorț: „Cred că orcine care trece prin situația mea nu poate da un răspuns clar”/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu a recunoscut că neînțelegerile dintre ea și fostul soț după doi ani de la divorț sunt din cauza custodiei copiilor: „Nu mă așteptam să fie atât de complicat. Ne vorbește lumea…'

Citește și: Gabi Bădălău a plecat cu noua iubită în vacanță, în Mykonos, după despărțirea de Bianca Drăgușanu / Reacția medicului Auday Al-Ahmad, după ce afaceristul a acuzat-o pe vedetă că l-a înșelat cu el: „Toți bărbații își doresc o relație cu ea'

Citește și: Gabriela Firea a publicat primele imagini de la nunta fiului ei cel mare, Tudor Ștefan. Mireasa și soacra au schimbat două ținute, iar atmosfera a fost întreținută de artiști faimoși: „Căsnicie binecuvântată…”

Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită

Alexandru Ciucu vrea să-și ducă fetele în Italia, la Roma, pentru că, spune el, nu a fost niciodată cu ele acolo. Designerul o va face pe „ghidul' pentru micuțele lui, cu mare plăcere, ca mai apoi să se relaxeze împreună la plajă.

„Da, vreau să mergem la Roma. N-am fost niciodată cu ele la Roma. Este un oraș foarte frumos, foarte important. Are foarte multă istorie, inclusiv pe partea de religie. Vreau să vizităm Vatican, Basilica di San Pietro. Este un oraș care mi-e foarte drag mie, de când am studiat în Italia, l-am vizitat de foarte multe ori. O să fiu un fel de ghid. Și dup-aia mergem undeva la mare, tot în Italia, am găsit un hotel frumos cu o plajă pentru copii', a spus Alexandru Ciucu pentru Cancan.

Întrebat cum va introduce, când va fi cazul, o altă persoană în viața copiilor, Alexandru Ciucu a afirmat că, momentan, nu vede acest lucru posibil, pentru că fiicele lui trec acum printr-o perioadă dificilă. De asemenea, designerul a lăsat de înțeles că este în continuare singur, după separarea de mama micuțelor.

„Momentan, nu văd lucrul ăsta posibil. Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Nu există o astfel de persoană și dacă ar exista, la un moment dat, nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii. Dacă lucrurile astea se vor întâmpla și în cazul meu și în cazul celălalt, cred că lucrurile trebuie să se întâmple gradual, într-un mod natural, nu trebuie forțat nimic. Dar deocamdată nu se pune problema, nu văd posibilă situația asta', a mai explicat el.

Alexandru Ciucu susține că nu ar fi vrut să divorțeze de Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află de doi ani și jumătate în proces de divorț și multă lume se întreabă de ce durează atât de mult să încheie căsnicia și în acte. Alexandru Ciucu a explicat cum stă situația și a punctat, totodată, că el nu a avut nici o inițiativă în ceea ce privește destrămarea căsniciei. Designerul susține că ar fi încercat să găsească o soluție, dar s-a trezit în procesul de divorț și acum este nevoit să meargă până la capăt.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au făcut apariția la gala VIVA! 25 de ani, dar nu ținându-se de mână, ca în alți ani, ci au ales să petreacă seara în colțuri diferite. Cei doi se află de doi ani și jumătate în proces de divorț și amândoi așteaptă cu nerăbdare să se finalizeze totul.

Alexandru Ciucu crede că lucrurile sunt departe de a se încheia în ceea ce privește divorțul. Spune el, Alina Sorescu nu și-a mai dorit să continue căsnicia și a inițiat destrămarea mariajului lor, în timp ce Alexandru Ciucu susține că nu ar fi vrut să divorțeze de Alina Sorescu.

„Eu am fost întotdeauna deschis, adică nici măcar procesul prin care trecem nu face parte din nicio inițiativă de-a mea. M-am trezit parte a acestui proces, deci eu întotdeauna sunt deschis la comunicare, la a găsi o soluție. Eu nu aș fi făcut asta niciodată. Adică nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț și, în general, cred că nu aș da pe nimeni vreodată în judecată. Aș căuta să găsesc o soluție, o comunicare.

Noi nu ne înțelegem la programul fetelor pe care îl petrec cu părinții. Ideea este că, din păcate, un proces de divorț durează foarte mult pentru că sunt termene. Poți să primești un termen peste un an de zile, asta înseamnă că tot anul acela nu te mai judeci, dar practic tot nu ai ieșit din divorț. Până acum cred că am avut vreo 5 termene în 2 ani jumate.

Teoretic putea să se termine în 6 luni, dar probabil că sunt și foarte multe procese, sunt poate puțini judecători, intră în vacanță judecătorească, sunt multe explicații pe care nu-mi doream să le fi aflat vreodată, dar iată că viața vrea să ne învețe tot felul de lucruri pe care nu neapărat ni le dorim', a declarat Alexandru Ciucu pentru ciao.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton