Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a hotărât ca fetițele să rămână la Alina Sorescu. Procesul de divorț se complică

 Miniosu Alexandra
.

Alexandru Ciucu a luat o decizie radicală după ce instanța a hotărât ca fetițele să rămână la Alina Sorescu. Se pare că designer-ul este nemulțumit de hotătârea magistraților, aceea ca domiciliul fiicelor lui și ale artistei să fie stabilit la mamă, până la încheierea oficială a căsătoriei. Iată de ce se complică și mai mult procesul de divorț dintre el și cântăreață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu a luat o decizie radicală după ce instanța a hotărât ca fetițele să rămână la Alina Sorescu. La scurtă vreme după ce a confirmat divorțul, creatorul de modă a depus o ordonanță președințială în instanță, pentru ca fiicele să rămână cu el, în vila lui din Pipera. Ulterior, în ciuda dorinței lui, judecătorii au respins cererea și au hotărât ca domiciliul celor mici să fie stabilit la mamă, până ce are loc încheierea oficială a căsătoriei dintre designer și artistă.

alina-sorescu-9-1alina-sorescu-9-1

Se pare însă că Alexandru Ciucu nu renunță atât de ușor la dorința ca fetițele lui să rămână cu el, și nu cu mama lor, Alina Sorescu. Creatorul de modă a făcut recurs în instanță, în urma deciziei judecătorilor ce au stabilit ca micuțele să rămână, momentan, la artistă. Asta face ca procesul lor de divorț să se complice și mai mult.

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat'

Citește și: Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu:”Vrea să epuizeze toate căile de atac, nu mă gândeam…”

Citește și: Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui:„M-a crescut singură, cu greu'

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, moment emoționant la Jubileul de Platină.Cum a apărut la balconul Palatului Buckingham

Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a hotărât ca fetițele să rămână la Alina Sorescu

Așadar, cu toate că, acum două săptămâni, instanța a respins ordonanța președințială pe care Alexandru Ciucu a depus-o și a decis ca domiciliul micuțelor, Elena Carolina și Ana Raisa, să fie stabilit la mamă, designer-ul nu renunță așa de ușor la ideea lui.

Conform playtech.ro, Alexandru Ciucu a făcut recurs, iar acum așteaptă ca magistrații să fixeze un nou termen de judecată. Motivul invocat de designer în fața judecătorilor ar fi acela că fiicele lui și ale Alinei Sorescu ar avea mai mult spațiu în vila lui din Pieper, în comparație cu imobilul în care locuiesc acum, alături de cântăreață.

Procesul de divorț se complică și mai mult

Deși Alexandru Ciucu pare că-și dorește cu ardoare să-i ia copiii Alinei Sorescu, acesta nu ar avea prea multe șanse să câștige în fața artistei. Avocatul Ioan Todan, cel care a reprezentant-o și pe Antonia în procesul de divorț cu tatăl fiicei ei, Vincenzo Castellano, spune că designer-ul ar trebuie să demonstreze că mama fetițelor lui are un anturaj dubios sau locuiește în condiții precare, pentru a putea schimba domiciliul celor mici.

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat.

Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale. Ordonanța e provizorie, până se stabilește în acțiunea principală de divorț. De regulă, copiii rămân la mamă, în cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Problema e că sunt și fete și au anumite nevoi. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor', a declarat Ioan Todan, pentru sursa citată.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit acum 12 ani, în 2010. În 2014, cântăreața a adus-o pe lume pe prima lor fiică, Elena Carolina. În prezent, micuța are opt ani. Doi ani mai târziu de la venirea ei pe lume, artista a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a născut-o pe cea de-a doua fiică, Ana Raisa, acum în vârstă de șase ani.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț după 12 ani de mariaj. Cântăreața a confirmat vestea divorțului pe pagina ei de Instagram. Creatorul de modă i-ar fi deschis un proces acesteia, dorindu-și un program de vizită, pentru a sta mai mult timp alături de fetițele lor.

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii. Am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare.

La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului. 

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare. Alina Sorescu‘, a scris vedeta pe Instagram, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton