Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Are valoare simbolică pentru mine. Momentan vreau să...”

.

Deși au trecut trei ani de când s-a separat de mama fiicelor sale, Alexandru Ciucu nu renunță la verighetă și nu intenționează să topească bijuteria, așa cum procedează mulți după divorț. Surprins în primăvară în compania altei femei, designerul spune că nu este implicat într-o nouă relație, atenția lui fiind îndreptată asupra carierei și a celor două fiice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. În 2022, artista a plecat cu fiicele din casa fostului partener, susținând că problemele în căsnicie apăruseră de mai multă vreme. Divorțul lor nu s-a încheiat nici până la acest moment.

Citește și: „Încerc să fiu bine datorită fetițelor mele, dar nu sunt bine! În urma poveștii noastre…’ Alina Sorescu nu și-a revenit după despărțirea de Alexandru Ciucu, la trei ani de când au intentat divorț


Citește și: Alina Sorescu l-a atacat pe Alexandru Ciucu, după ce el a negat că le-a interzis fetelor să meargă la concertele ei: „De multe ori plâng și îl roagă pe tatăl lor să le aducă la cursuri, spectacole…’

Citește și: Daniel Pavel, după 3 ani de relație cu Ana Maria Pop: „Am cunoscut-o la câteva luni după o despărțire și eram în proces de construcție. Ana a venit și a completat fiecare palier'

Citește și: Ramona Bădescu i-a făcut un cadou special fiului ei, Ignacio, cu toate că nu i-a fost alături în ziua în care a împlinit 5 ani: „Ne-am unit să ducem această poveste în viitor…' / EXCLUSIV


Alexandru Ciucu e singur și nu renunță la verighetă, la trei ani de la despărțirea de Alina Sorescu

La trei ani de la separare, Alexandru Ciucu încă păstrează verigheta, considerând că este simbolul unei perioade importante din viața sa. Designerul preferă să păstreze bijuteria ca amintire și nu intenționează să o topească. La fel a procedat și cu alte accesorii importante ale familiei.


„Am păstrat verigheta, pentru că îmi place să păstrez lucruri din astea simbolice, care mi-au transformat viața sau care mi-au schimbat viața la un moment dat. Are o valoare simbolică pentru mine. N-aș topi niciodată nimic din bijuteriile familiei, să spunem. Spun extins și către bijuteriile părinților mei sau bijuteriile care au rămas de la bunici’, a declarat designerul pentru cancan.ro.

Cât de des își vede Alexandru Ciucu fiicele

De când au depus actele de divorț, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au avut mai multe neînțelegeri legate de programul copiilor. Raisa și Carolina se află în grija artistei, iar tatăl lor le vizitează conform programului impus de instanță. În timpul săptămânii, designerului le ajută la teme și le însoțește la ședințele de înot, fiind de părere că mișcarea este esențială pentru dezvoltarea fetițelor.


„Eu, din păcate, la momentul ăsta petrec cu ele din timpul săptămânii de școală doar două zile. De fapt câte patru ore marțea și joia, din două în două săptămâni. Și în zilele alea prefer să fac cu ele temele și să le duc la sport, la înot. Pentru că, în zilele noastre, copiii fac foarte puțină mișcare. Prefer ca în zilele când sunt cu mine să le duc regulat la acest sport’, a adăugat creatorul de modă.

Designerul mai spune că timpul cu fiicele sale este destul de limitat: „Da, facem teme împreună, în condițiile în care avem destul de puțin timp. Dar da, am făcut și în vacanță teme. Mă ocup în mod special de partea de matematică. Gazeta Matematică, deși nu îmi pune probleme de rezolvare, pune niște probleme în a le explica. De fapt, pune niște probleme în a le rezolva cu metoda impusă de regulamentul pentru clasa respectivă. Îți  vine mult mai ușor să le rezolvi, nu știu, de exemplu, printr-un sistem de ecuații’.


De ce Alexandru Ciucu nu-și reface viața

Alexandru Ciucu susține că este singur și nu are ca prioritate să-și refacă viața. În primăvară, designerul a fost surprins în compania altei femei, dar nu a confirmat că formează un cuplu.


„Nu a apărut nimeni. Nu reprezintă o prioritate pentru mine. Momentan vreau să ne liniștim, să terminăm cu această situație. Vreau să-mi lansez colecția de damă de care tot vorbim. Fac prototipurile și îmi dau seama că mai lipsește ceva sau ceva poate fi îmbunătățit. Sau poate ceva n-am făcut cum trebuie. Mi se pare că în situația mea, după ce ai atâția ani de carieră în domeniu, e adevărat că pe zona masculină, nu poți să vii să te prezinți cu creațiile de damă. Chiar dacă sunt primele decât la un nivel cel puțin egal, dacă nu, mi-ar plăcea chiar mai sus. Plus că femeile sunt mult mai atente la detalii, mult mai exigente’, a conchis el.

Sursa foto: Facebook