Alexandru Ciucu nu exclude o împăcare cu Alina Sorescu, deși sunt în plin proces de divorț: „Timpul va așeza lucrurile, trebuie să avem răbdare. Este prea...” / Ce propunere ar avea pentru artistă

.

Alexandru Ciucu nu exclude o împăcare cu Alina Sorescu, deși sunt în proces de divorț. Creatorul de modă și artista au fost împreună timp de 14 ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat două fiice, Raisa și Carolina. Programul și domiciliul copiilor au generat, în ultimii ani, ample dispute și neînțelegeri între foștii parteneri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formau, odinioară, unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. În 2022, artista a plecat cu fiicele din casa fostului partener, susținând că problemele în căsnicie apăruseră de mai multă vreme. Divorțul lor nu s-a încheiat nici până la acest moment.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la o înțelegere privind programul copiilor pe perioada verii. Cât timp vor petrece Raisa și Carolina cu tatăl lor: „Mereu le întreb unde ar vrea să meargă. Am ales…’


Citește și: Alina Sorescu, despre provocările ca mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „În situația noastră de familie e un moment delicat. Nu simt echilibrul'. Ce dorințe are în privința fetițelor

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea'

Citește și: Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: „Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură' / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani


Alexandru Ciucu nu exclude o împăcare cu Alina Sorescu

Întrebat despre posibilitatea de a fi din nou împreună cu Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a oferit un răspuns neașteptat. Deși sunt în proces de divorț de aproximativ doi ani, creatorul de modă nu exclude vehement o împăcare cu mama fiicelor sale.  

„Cred că este prea devreme pentru a putea da un răspuns la aceasta întrebare. Dar timpul va așeza lucrurile. Trebuie să avem răbdare. Deocamdată, cred că trebuie să găsim cea mai bună soluție pentru echilibrul emoțional al copiilor noștri’, a spus creatorul de modă pentru click.ro.


Ce propunere a vrut să-i facă Alexandru Ciucu fostei partenere

Chiar și după despărțire, Alexandru Ciucu spune că i-ar fi plăcut să meargă în vacanțe cu Alina Sorescu și fiicele lor. Pentru că nu știe cum ar reacția artista, designerul a renunțat la idee și nu a înaintat vreo propunere de acest gen.

„M-am gândit, mai demult, și la o minivacanță, în patru, care cred că le-ar plăcea și copiilor, dar nu știu cum ar fi primită o astfel de inițiativă. Voi pleca doar eu și fetițele în Grecia, în partea a doua a vacanței, pe care o vor petrece cu mine’, a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.


Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la o înțelegere privind programul copiilor

De când s-au despărțit, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au avut mai multe dispute privind programul copiilor. Raisa și Carolina au intrat în vacanța de vară și, de dragul lor, cei doi părinți par să fi revenit la sentimente mai bune.


Alexandru Ciucu a petrecut primele două săptămâni din iulie alături de fiicele sale. Raisa și Carolina au fost deja într-o vacanță cu el, urmând să bifeze o nouă destinație în luna august, așa cum prevede programul stabilit cu artista. Pentru că fetițele i-au spus că-și doresc să meargă la mare, designerul a decis să le ducă în Italia.

Sursa foto: Facebook