Alexandru Ciucu, surprins în compania unei vedete TV, în plin proces de divorț cu Alina Sorescu. Cum au fost fotografiați de paparazzi / Au mai fost văzuți împreună și în 2013

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, paparazzi CANCAN l-au surprins pe Alexandru Ciucu în timp ce o prelua de la aeroport pe Oana Vlădescu, fostă prezentatoare de la TVR. Cei doi s-ar fi îndreptat apoi spre locuința designerului, aflat în mijlocul procesului de divorț cu Alina Sorescu. Se pare că Alexandru Ciucu și vedeta TV s-ar cunoaște de multă vreme, asta pentru că, în 2013, au fost fotografiați în mall, în timp ce savurau o cafea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit în 2022, după mai bine de 12 ani de căsnicie, însă procesul de divorț nu s-a finalizat nici până acum. Din povestea lor de dragoste au rezultat două fiice, Raisa și Carolina, care au rămas în grija mamei lor după despărțirea părinților. 

oa12oa12

Citește și: Alexandru Ciucu petrece Paștele cu fetițele pe care le are cu Alina Sorescu. Ce surprize a pregătit designerul pentru Carolina și Raisa: „Asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri'

Citește și: „Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil. E bulversant. Copiii au nevoie…”. De ce nu au ajuns Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la o înțelegere, până acum/ Ce se întâmplă cu procesul de custodie

Citește și: Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, dar și mulți care, fără să își dea seama, sunt manipulați'. Cât s-a îngrășat după ce s-a întors acasă / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa de la țară a lui Oreste: „Am construit-o, cu cârca, împreună cu socrul meu și ginerele meu”

Alexandru Ciucu, surprins în compania unei vedete TV, în plin proces de divorț cu Alina Sorescu

De curând, paparazzi Cancan l-au surprins pe Alexandru Ciucu în timp ce o prelua de la aeroport pe Oana Vlădescu, fostă co-prezentatoare în emisiunea Marinei Almășan, de la TVR. Imaginile au surprins-o în timp ce urca în mașina designerului, așezându-se pe bacheta din spate, apoi s-ar fi îndreptat spre locuința acestuia. Aceeași sursă precizează că cei doi ar fi rămas peste noapte la el, iar a doua zi Oana Vlădescu a părăsit vila din Pipera, unde Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au locuit în timpul mariajului.

Deocamdată, Alexandru Ciucu nu a comentat imaginile care îl surprind în compania Oanei Vlădescu.

Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu, surprinși împreună și în 2013

Se pare că Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu s-ar cunoaște de mai multă vreme, asta pentru că paparazzi Cancan i-au surprins împreună și în 2013, într-un mall din București, în timp ce savurau o cafea. Designerul era atunci căsătorit cu Alina Sorescu și se pregăteau să devină părinți pentru prima dată.

Sursa menționată anterior precizează că Oana Vlădescu provine dintr-o familie înstărită și ar fi divorțată. În urmă cu doi ani, pe contul ei de socializare, fosta prezentatoare a anunțat că este însărcinată și a postat o fotografie cu burtica de gravidă.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț

Nu demult, Alina Sorescu susținea că din partea lui Alexandru Ciucu nu a existat nicio încercare de a încheia lucrurile pe cale amiabială, iar cei doi vorbesc la acest moment numai prin prisma avocaților.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime', a declarat Alina Sorescu la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook & Cancan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton