Alexandru Ion a trecut printr-o operație la genunchi, după un control de rutină la medic: „Mă dureau genunchii și...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu doi ani, Alexandru Ion a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului, în urma unui control de rutină. Actorul din serialul „Lia, soția soțului meu' spune că procesul de recuperare a fost unul dificil și a povestit cum a descoperit problema de sănătate cu care s-a confruntat. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ion este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, fiind distribuit în producțiile „Lia, soția soțului meu', „Sacrificiul', „Taximetriștii', „Las Fiebinți'. Recent, actorul a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu doi ani, în urma unui simplu control de rutină. Alexandru Ion a fost operat la genunchi și a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare, susținând că, odată cu înaintarea în vârstă, nu mai este în forma de altădată.

al9al9

Citește și: Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia: „Sunt mai înspre papagal. Cu mici puseuri de șmecherie'

Citește și: Alexandru Ion, detalii inedite despre prima întâlnire cu iubita cunoscută pe Tinder: „Eram în căutarea iubirii veșnice și…”

Citește și: Anghel Damian și Theo Rose au mers acasă la Lia Bugnar: el a intrat, ea… Cum a fost surprinși cei doi

Citește și: Vărul lui Culiță Sterp a fost găsit împușcat în cap, în casa părinților. Ionică Sterp s-ar fi sinucis din dragoste

Alexandru Ion a fost operat la genunchi

În urmă cu doi ani, Alexandru Ion a trecut printr-o operație de reparare menisc. Actorul a consultat un medic atunci când simțea durere în zona genunchilor și a aflat că trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale. După operație, acesta a trecut printr-o perioadă de recuperare și a făcut mai multe ședințe de fizioterapie.

„Acum nu mai am probleme. Ce ați văzut pe Instagram este un videoclip fictiv, dar popularizez un loc în care într-adevăr am fost la fizioterapie. La un moment dat. Acum vreo doi ani când m-am operat de menisc și a trebuit să fac recuperare. Fiind un loc pe care l-am experimentat în mod direct atunci pot să-l recomand cu încredere.

Acum practic Lacrosse se cheamă, o chestie care se joacă cu niște bețigașe. Adevărul este că ușor-ușor încep să simt vârsta. Nu mai am 25 de ani. Glumesc. Și ăsta este un răsfăț până la urmă, dar însă e și o realitate că începi așa ușor-ușor să simți că parcă nu se mai încheagă toate cum se închegau într-o vreme. Dar ce să facem?', a povestit actorul, potrivit ego.ro.

„Din fericire, nu am avut probleme la ligamente'

Alexandru Ion spune că și-a descoperit problema la genunchi în timpul unui antrenament de tenis. Actorul spune că nu a avut probleme la ligamente, ci doar o ruptură de menisc, problemă rezolvată printr-o intervenție chirurgicală.

„Din fericire, nu am avut probleme la ligamente că acolo este mult mai complicat. Am avut o ruptură de menisc care a fost degenerativă, nu a fost o conseciță a unui traumatism și am descoperit-o jucând tenis. Iată, vezi făcând sport cu drag și spor. Mă dureau genunchii și am zis că hai să vedem de la ce e. Am descoperit cu stupoare că era această ruptură de menisc.

Când iei oamenii la puricat găsești la fiecare o problemă de sănătate. Ceva acolo găsești. O mână ruptă, un picioruș, șalele care dor', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton