Alexandru Papadopol a aflat de la fiica lui și a Ioanei Ginghină că actrița se recăsătorește: „Nu îl interesează în mod direct”

 Ifrim Georgiana
.

Alexandru Papadopol a aflat de la fiica lui și a Ioanei Ginghină că actrița se recăsătorește. Divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol a avut loc în anul 2019, actorul fiind cel care și-a dorit separarea. De mai bine de doi ani, actrița din „Numai iubirea' și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice, un cunoscut influencer în domeniul turismului. Cei doi se pregătesc să-și unească destinele, nunta acestora fiind programată în luna septembrie a acestui an. Iată cum a aflat Alexandru Papadopol despre căsătoria dintre fosta lui soție și Cristi Pitulice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Papadopol a aflat de la fiica lui și a Ioanei Ginghină că actrița se recăsătorește. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2019. Cei doi au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, însă actorul a fost cel care a inițiat separarea, motivând că se simțea nefericit în mariaj. La patru ani de când au divorțat, foștii soți au rămas într-o relație bună, mai ales că la mijloc se află și fiica pe care o au împreună, Ruxandra.

al9al9

În luna septembrie a acestui an, Ioana Ginghină și actualul ei partener, Cristi Pitulice, își vor uni destinele. Invitată în podcastul „După faptă și răsplată', actrița a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Alexandru Papadopol, mărturisind că fostul ei soț o consultă cu privire la partenerele de viața lui. Pe de altă parte, aceasta recunoaște că nu i-a vorbit actorului despre nunta ei și și-a justificat alegerea.

Citește și: Ioana Ginghină, declarații surprinzătoare despre Alexandru Papadopol, la 3 ani de la divorț: „Îmi cerea părerea despre femeile din viața lui”

Citește și: Ioana Ginghină va avea o nuntă atipică, fără rochie de mireasă și cu doar 50 de invitați: „Va fi o petrecere la noi în curte'

Citește și: Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des: 'Oana nu mă mai implică. S-au rărit vizitele'

Citește și: Antonia a fost plătită cu 10.000 de euro să iasă cu un cuplu: „N-am fost singură, mie mi-e frică de…'

Alexandru Papadopol a aflat de la fiica lui și a Ioanei Ginghină că actrița se recăsătorește

Ioana Ginghină recunoaște că nu i-a vorbit lui Alexandru Papadopol despre căsătoria ei cu Cristi Pitulice, care va avea loc în luna septembrie a acestui an. Actorul a aflat despre evenimentul din viața fostei soții din presă sau de la fiica lui, Ioana Ginghină fiind de părere că nu este un subiect care l-a interesa pe acesta.

„Nu știu, nu i-am dat-o eu, cred că presa sau Ruxi au fost mesagerii în acest sens. Sunt lucruri din viața mea care nu îl interesează în mod direct', a spus Ioana Ginghină, potrivit unica.ro.

În ceea ce privește relația cu fostul ei soț, actrița a adăugat: „Cinstită, așa cum trebuie să fie o relație între doi părinți care își iubesc copilul'.

Cum l-a cucerit Ioana Ginghină pe Cristi Pitulice

Ioana Ginghină recunoaște că nu l-a cucerit pe viitorul ei soț, Cristi Pitulice, cu aptitudinile ei în bucătărie, având în vedere că actrița are un regim alimentar propriu.

„Sexul, glumesc, dar nu l-am dat gata pe Cristi cu mâncarea. Tocmai că eu am un stil de viață sănătos și mai puțin gustos, așa că nu aș trece gătitul ca și o mare calitate', a adăugat aceasta.

Ioana Ginghină, despre nuntă: „Nu am nimic pregătit'

Deși mai este puțin până la ziua nunții, Ioana Ginghină spune că nu pregătirile nu-i dau prea mari bătăi de cap. În legătură cu rochia de mireasă, actrița recunoaște că nu și-a ales încă ținuta.

„Nu am nimic pregătit. Acest eveniment va fi pentru noi, îl vom marca alături de cei dragi, fără mari pregătiri și stres. De data asta va fi doar distracție și voie bună. Data va fi cel mai probabil 23 septembrie, dar nu e bătută în cuie.

Rochia poate fi una nouă sau ce am deja, chiar nu contează. Ceea ce contează este să ne simțim bine. Chiar nu știu, comodă și să-mi placă mie', a încheiat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton