Alexia Eram a împlinit 23 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Esca: „Când am aflat că sunt însărcinată, strigam pe stradă de fericire”

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, Alexia Eram a împlinit 23 de ani și sărbătorește în Grecia, alături de iubitul ei, Mario Fresh. În mediul online, creatoarea de conținut a primit numeroase urări și gânduri bune, însă mesajul postat de Andreea Esca a stârnit multă emoție, căci în urmă cu 23 de ani, vedeta de la PRO TV afla că va deveni mamă pentru prima oară. Iată ce urare a primit Alexia Eram de la mama ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut de la noi din țară. Tânăra a împlinit 23 de ani și sărbătorește departe de România, în compania iubitului ei. Pe rețelele de socializare, Andreea Esca a publicat mai multe fotografii și videoclipuri cu fiica ei, inclusiv unele care o surprind în perioada copilăriei, iar în dreptul acestora a scris câteva rânduri pline de emoție și sensibilitate. Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru prima dată la sfârșitul verii anului 2000, atunci când a adus-o pe lume pe Alexia Margot.

371388180_3607274039596330_190986583252389713_n371388180_3607274039596330_190986583252389713_n

Citește și: Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate'. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

Citește și: Robbie Williams, discuție neașteptată cu Andreea Esca. Ce mesaj i-a transmis artistul fiicei prezentatoarei TV, Alexia Eram: „Cred că e timpul s-o ierți pe mama ta…”

Citește și: Tristan Tate, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu: „Nu m-am simțit frustrat în închisoare. Singura nedreptate pentru mine a fost că…'

Citește și: „Spre dimineață a spus că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă”. Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a decedat, dezvăluiri cutremurătoare

Alexia Eram a împlinit 23 de ani

Cu ocazia aniversării fiicei ei, Andreea Esca a publicat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare. Urarea a fost însoțită de câteva imagini și videoclipuri cu Alexia Eram, surprinzând-o în perioada copilăriei, adolescenței, dar și în prezent. Vedeta de la PRO TV a rememorat momentul când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, veste care a compleșit-o de bucurie și entuziasm.

„Când am aflat că sunt însărcinată, acum 23 de ani:), strigăm pe stradă de fericire, la propriu, povesteam oricui despre apariția ta, și mă simțeam mai puternică decât niciodată! Ce minune mai mare decât să crești în ține un alt om? Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi de atunci, pentru că m-a ales pe mine să fiu mama ta, Alexia mea superbă, veselă, bună, nebună, deșteaptă, amuzantă, enervantă, tocilară, sportivă, workaholica, cicălitoare, perfecționistă, timidă, prietenoasă, party animal, cu cel mai mare suflet și cea mai mare inimă. Te iubește mama, Alexia Eram! V-aș dori tuturor să o cunoașteți pe Alexia pentru că în spatele fotografiilor stă o fată extrem de sensibilă, amuzantă, muncitoare, empatică și cu o inimă foarte mare. La mulți ani, buni ca tine, Alexia Margot! Te iubesc până la Lună!', a scris Andreea Esca, pe conturile sale de socializare, în dreptul unor imagini cu fiica sa.

Alexia Eram și-a câștigat independența financiară la 19 ani

La 23 de ani, Alexia Eram se bucură de un succes incredibil în mediul online. Dincolo de capaniile de imagine, creatoarea de conținut administrează o afacere care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării.

„De când sunt mică sunt în această familie, în social media și în televiziune, întotdeauna am fost o persoană mai publică cu familia mea, dar eu aveam Instagramul privat. Și după ce am început o relație cu Mario, mi-a tot spus să îmi fac Instagramul public și până la urmă l-am ascultat, l-am făcut public, am început să postez poze și cam așa a început cariera mea. După ce am terminat liceul m-am apucat mai serios', a spus Alexia Eram, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton