Alexia Eram a plâns la America Express, după ce a citit o scrisoare de la iubitul ei, Mario Fresh: „Mi-e foarte dor de el și abia aștept să îl văd”

.

Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la „America Express', după ce a citit o scrisoare de la iubitul ei, Mario Fresh. Artistul i-a transmis că-i duce dorul și că este mândru de reușitele ei, convins fiind că se va întoarce acasă cu premiul cel mare. Cei doi și-ar fi dorit să concureze împreună, însă acest lucru nu a fost posibil deoarece Mario Fresh a participat în sezonul 3, alături de Alex Velea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de șapte ani și s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Cei doi au fost separați în perioada filmărilor pentru „America Express – Drumul Soarelui’, unde fiica Andreei Esca face echipă cu fratele mai mic, Aris. În ediția anterioară, Alexia Eram a primit o scrisoare de la iubitul ei, iar rândurile emoționante au făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Citește și: Alexia Eram, mărturisire în lacrimi despre fratele ei, Aris, la America Express: „Mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție…'


Citește și: Andreea Esca i-a încurajat pe Aris și Alexia Eram să participe la America Express: „Am avut două ședințe în familie înainte…'. Tinerii au fost instruiți de tatăl lor

Citește și: Andreea și Bogdan de la Mireasa s-au despărțit: „Nu are rost să ne chinuim în situația asta…'. Care este, de fapt, motivul separării

Citește și: America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage: „Efectiv nu-mi venea să cred!’

Alexia Eram a plâns la America Express, după ce a citit o scrisoare de la iubitul ei, Mario Fresh


În scrisoarea pe care i-a trimis-o iubitei lui, Mario Fresh a încurajat-o să continue experiența de la „America Express’ și i-a transmis că îl face extrem de mândru. Artistul o vede pe Alexia Eram câștigătoarea acestui sezon, alături de fratele ei, Aris.

„Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă. O femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole. Acum vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde îmi vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc! Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine deja ești o câștigătoare, dar nu numai pentru mine, alături de Aris, știind cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt, știu că vă veți întoarce acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante, pe care abia aștept să le ascult. Stai pe Drumul Soarelui, capul meu frumos și strălucește la fel ca el’, i-a scris Mario iubitei lui.


„Abia aștept să îl văd pe Mario’

Alexia Eram s-a emoționat citind scrisoarea de la Mario Fresh și a început să plângă, curprinsă de dor. I-a transmis că îl iubește și că așteaptă cu nerăbdarea revederea lor, odată cu încheierea filmărilor pentru „America Express’.


„Mulțumesc! Și eu te iubesc! Abia aștept să îl văd pe Mario. Mi-e foarte dor de tine, Cap! Noi ne spunem cap, nu știu de ce, pur și simplu. Mi-a spus cândva că am cap frumos și a rămas așa. Eu sunt capul lui și el e capul meu. Mi-e foarte dor de el și abia aștept să îl văd. O să țin această scrisoare cu mine până la sfârșit’, a adăugat influencerița.

Sursa foto: Facebook