Alexia Eram a recunoscut că îl simpatizează pe Victor Slav. Aris, fratele ei, a intervenit: „Și eu, dacă aș fi fată...”

.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost prezenți în emisiunea online prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au vorbit despre experiența lor la „America Express', cât și despre concurenții acestui sezon. În timpul unui joc, fiica Andreei Esca și-a recunoscut simpatia pentru Victor Slav, care face echipă cu Selina, iubita lui, anul acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Alexia și Aris Eram au trăit aventura vieții lor în show-ul „America Express – Drumul Soarelui', difuzat anul trecut. Cei doi au demonstrat că formează o echipă puternică și au ajuns până în marea finală. Sezonul trecut a fost câștigat, până la urmă, de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Ele au primit trofeul și premiul în valoare de 30.000 de euro.

victor-slav-10victor-slav-10

Citește și: Alexia Eram, surprinsă de paparazzi în compania fostului iubit al Annei Lesko, după destrămarea relației de 8 ani cu Mario Fresh. Cine este Liviu Moreanu

Citește și: Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după ce a anunțat despărțirea de Alexia Eram: „Mă mut aici!'

Citește și: Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut în secret un băiețel

Citește și: Soțul Mariei Ciobanu a ajuns la spital după ce s-a lovit la cap. Cum se simte acum Mircea Cîmpeanu: „S-a împiedicat în curte. Are probleme…'

Alexia Eram a recunoscut că îl simpatizează pe Victor Slav

Alexia și Aris Eram au fost extrem de lăudați după participarea la America Express. Ei au câștigat simpatia telespectatorilor datorită spiritului competititiv și educației de care au dat dovadă . Recent, copiii Andreei Esca au fost prezenți în emisiunea online „Podcastito Express', moderată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Acolo, frații și-au spus părerea despre sezonul actual al show-ului, cât și despre concurenții care au de parcurs un traseu de 7000 de kilometri, pe teritoriile a tri țări: Thailanda, Malaezia și Indonezia.

În timpul emisiunii, Alexia Eram a fost provocată să joace „Smash or Pass'. Regulile jocului sunt relativ simple: i se prezintă mai mulți bărbați celebri care au participat la emisiune, iar ea trebuie să-și spună părerea despre fiecare. „Smash' înseamnă că l-ar dori la așternuturi, iar „Pass' înseamnă un „nu' categoric.

Când i s-a arătat poza cu Victor Slav, Alexia Eram a reacționat imediat: „Smash, clar'. Fratele ei, Aris, a ținut s-o completeze: „Și eu, dacă aș fi fată, aș fi zis Smash'.

Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express

Victor Slav și iubita lui, Selina, se numără printre echipele care au spus ‘Da’ în fața acestei călătorii pline de încercări.

„Noi am acceptat provocarea Asia Express de nebuni! Este o experiență inegalabilă și vrem să ne bucurăm de ea, pentru că sunt curios unde ne va duce’, au declarat ei cu zâmbetul pe buze.

Cei doi concurenți, pe care îi leagă o relație de trei ani, și-au propus să depășească toate greutățile fără multe tensiuni: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi vom fi excepția de la regulă’, a dezvăluit Selina promisiunea pe care și-au făcut-o.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton