Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh: „Nu-mi place să fiu singură”

.

Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh. Cântăreața și-a cumpărat un apartament nou nouț, iar singurul lucru care-i displace este că locuiește și „este singură', după cum chiar ea a menționat. Să fie asta o confirmare a zvonurile separării dintre ei?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și-a pus din nou fanii pe jar. Artista a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce și-a prezentat noul apartament, pe care și l-a cumpărat relativ recent. Se pare că vedeta a confirmat despărțirea de Mario Fresh, repetând că locuiește și că „este singură’, în cadrul prezentării de pe YouTube.


Recent, Alexia Eram a bifat o nouă reușită. La 21 de ani, fiica Andreei Esca se poate lăuda deja cu propriul apartament. De curând, a terminat amenajarea casei și s-a lăudat cu locuința ei pe Internet. Ce li s-a părut suspect fanilor este că artista a menționat că locuiește și că „este singură’. Admiratorii s-au gândit imediat dacă nu cumva asta e o modalitate prin care ea a confirmat zvonurile despărții de Mario Fresh.


Citește și: Mario Fresh, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram:„Nu ne ascundem’

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de despărțire!Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți

Citește și: Tania Popa și George Piștereanu, discursuri emoționante la înmormântarea lui Ion Caramitru:„Era un colos’

Citește și: Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman:„Să vedem cum evoluează…’

Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh


Potrivit spuselor Alexiei Eram, s-a mutat în propriul apartament de aproape două luni. Încearcă încă să se adapteze noului stil de viață și spune că este foarte ciudată „senzația de a sta singur’.

„M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur.’, a spus Alexia Eram într-un fimuleț postat pe YouTube, pentru reporterii de la Storia.ro.

Printre altele, fiica Andreei Esca a explicat că este pentru prima dată când stă singură pe o perioadă de timp atât de lungă. Vedeta a făcut o comparație cu anii petrecuți la facultate. Atunci stătea în străinătate 2, 3 luni, iar apoi venea în România.


„E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară’, a mai transmis ea.

Vedeta s-a mutat singură în apartament


Iar asta nu e tot! Alexia Eram s-a confesat public și a mărturisit că nu-i place să stea singură și să fie singură. Să fie asta o confirmare a faptului că ea și Mario Fresh s-au despărțit?

„Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine’, a menționat ea.

Întrebată cum se vedea în viitor atunci când era mică, Alexia Eram a povestit că-și imagina că va sta cu prietena ei cea mai bună. În prezent însă… ea stă singură. Așadar, ce se întâmplă oare între ea și Mario Fresh?


„Îmi imaginam că o să stau cu prietena mea cea mai bună, dar stau singură. Îmi imaginam că o să am un lift în casă.’, a precizat fiica Andreei Esca.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran