Alexia Eram, despre provocările vieții de influencer. Ce sacrificii face fiica Andreei Esca pentru carieră: „Sunt și părți mai grele, cum ar fi…”

.

Alexia Eram a vorbit, recent, despre provocările vieții de influencer. La 24 de ani, fiica Andreei Esca se bucură de o comunitate uriașă pe rețelele de socializare și are mii de fani, atât în România, cât și în străinătate. Tânăra recunoaște însă că e nevoită să facă uneori și unele sacrificii și că există și părți mai grele, dar face totul cu plăcere și multă pasiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Alexia Eram are peste 800 de mii de urmăritori doar pe Instagram, iar la 24 de ani a ajuns influencer de talie internațională. Tânăra e pasionată de ceea ce face și nu o deranjează că este mai mereu pe drumuri, deși, uneori, ajunge să se resimtă din cauza oboselii. Recent, ea a participat la un eveniment în Barcelona, pe care l-a inclus între itinerariul ei între Milano și Săptămâna Modei de la Paris, ce se desfășoară în aceste zile, și a povestit ce presupune mai exact viața de influencer.


Alexia Eram și-a început activitatea în mediul online în anul 2016. Pe atunci, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram era la liceu și a luat-o ca pe o joacă, până ce a constat că numărul ei de urmăritori continuă să crească.

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh 8 ani de relație: „Când pleci într-o călătorie cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla, ești acolo pentru el'

Citește și: Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu a fost un tată bun pentru copiii lor: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea…'


Citește și: Cum arată astăzi Cristina Mîndru, bona Irinei Columbeanu: „Am suferit mult când a trebuit să plec…'. Când a revăzut-o ultima dată pe fiica lui Irinel Columbeanu

Alexia Eram, despre provocările vieții de influencer

Așa se face că, în timp, totul a devenit o adevărată profesie pentru Alexia Eram, ce se laudă în prezent cu mii de urmăritori pe social media și contracte de publicitate cu firme de renume din întreaga lume. De asemenea, ea participă la cele mai importante evenimente de fashion, beauty sau tehnologie cunoscute la nivel mondial.


De curând, Alexia Eram a primit patru titluri la concursul Digital Divas: Best Instagram Fashion & Beauty, Best tiktok fashion & Beauty, Best endorser și Best Digital Diva of the Year. Nu și-a imaginat niciodată că va ajunge să facă o profesie din activitatea ei din mediul online, dar acum e mândră de rezultatele sale.

„Am început să creez conținut on-line în 2016 (pe atunci eram încă la liceu) și a fost departe de mine gândul că această preocupare se va transforma, încet, încet, în profesia mea. Apoi, mi-am facut public contul de instagram, și m-am concentrat pe youtube.


Urmăritorii mei erau adolescenți, copii ca mine și simt că am crescut cumva împreună.

În ultimii ani am observat că audiența mea a crescut, iar asta îmi aduce satisfacția că munca mea este văzută și apreciată’, a spus Alexia Eram, la primirea premiilor.

„Cred că orice job vine cu părțile lui bune și cu părțile lui mai puțin bune’

Deși e pasionată de ceea ce face acum, Alexia Eram recunoaște că viața de influencer nu este atât de ușoară pe cât pare din exterior. Conform spuselor ei, există și unele părți mai grele, cum ar fi faptul că nu are un program propriu-zis.


„Cred că orice job vine cu părțile lui bune și cu părțile lui mai puțin bune. Dar, cred că în viață trebuie să alegi ceva ce-ți place și să faci ceva cu pasiune, iar atunci o să reușești.

Sunt și părți mai grele, cum ar fi viața publică sau faptul că nu există neapărat un program, așa că poți să ai multe zile libere, dar poți să ai multe zile care nu știi când se termină.

Dar, mie îmi place foarte mult job-ul meu, ceea ce fac în prezent, pentru că descopăr oameni, locuri, interacționez foarte mult cu oameni și fac ceva ce-mi place.


Vorbesc mai ales de acest domeniu de beauty (frumusețe) și fashion (modă) în care am intrat și studiat. Așa că pentru mine este mai mult o pasiune și nu consider neapărat un job, pentru că este ceva ce-mi place cu adevărat să fac’, a declarat Alexia Eram, pentru Click!


Alexia Eram cere sfaturi de la stiliști

Ca influencer, Alexia Eram acordă o deosebită atenție imaginii sale. Astfel, înainte de a se prezenta la un eveniment de ținută din afară, iubita lui Mario Fresh se pregătește foarte bine și nu ezită să apeleze la stiliști, atunci când consideră că e cazul.

„De obicei, cu o săptămână înainte să plec, îmi pregătesc ținutele pe zile, și pe cele de purtat în timpul zilei, dar și cele pentru seară, în funcție de dress code, dar și de locurile în care mergem.

Apelez la un stilist dacă este un eveniment puțin mai special sau dacă este un dress code anume, ca să mă ghideze în alegerea out-fit-ului’, a explicat ea.

Sursă foto: Instagram