Alexia Eram, detalii neștiute despre tatăl ei, care nu apare la TV: „S-a născut în Michigan, Detroit. A stat 10 ani acolo”. Cu ce se ocupă Alexandre Eram

.

Invitată în podcastul lui Andrei Neculae, Alexia Eram a vorbit despre părinții ei, Andreea Esca și Alexandre Eram. Creatoarea de conținut a mărturisit că nu e interesată să intre în lumea afacerilor, după modelul tatălui, stabilit în România de aproximativ trei decenii. Iată ce a dezvăluit Alexia Eram despre tatăl ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 23 de ani și se iubesc la fel ca-n prima zi.  Discreția le-a caracterizat mereu relația și rare au fost ocaziile când s-au afișat împreună la evenimente publice. În timp ce prezentatoarea TV este mereu în lumina reflectoarelor, soțul ei se ocupă de afacerile familiei, fiind proprietarul brandului de cosmetice Melkior. Alexia Eram recunoaște că vrea să-i calce pe urme mamei sale, fiind de părere că fratele ei, Aris, e predestinat lumii de business.


Citește și: Andreea Esca i-a încurajat pe Aris și Alexia Eram să participe la America Express: „Am avut două ședințe în familie înainte…'. Tinerii au fost instruiți de tatăl lor

Citește și: Ce salariu are Alexia Eram la revista mamei sale, Andreea Esca, și cu ce se ocupă la A list Magazine: „Eu tot timpul sunt la birou'


Citește și: Cum a sărbătorit Mădălin Ionescu ziua de naștere a băiatului său Filip, care a împlinit 20 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cristina Șișcanu: „La mulți ani’

Citește și: Gina Pistol a împlinit 43 de ani. Ce intervenție estetică și-a făcut de ziua ei de naștere și cum arată acum: „Sunt atât de încântată!’

Alexia Eram, dezvăluiri despre tatăl ei, Alexandre Eram

De curând, Alexia Eram a făcut mărturisiri despre originile tatălui ei, Alexandre Eram. Afaceristul s-a născut în Michigan, SUA, însă a emigrat cu familia în Franța. Prima vizită în România a făcut-o în 1992, unde avea să se stabilească mai apoi și s-o cunoască pe Andreea Esca. Bunicul creatoarei de conținut este armean, iar bunica ei e franțuzoaică get-beget.


„Mama e româncă, dar știu că are strămoși din Grecia și Italia. Nu știu de unde vine numele Esca, dar nu l-am întâlnit foarte des. Mai știu doar o familie Esca de pe lângă noi în Sibiu. Nu cred că suntem rude. Tata s-a născut în Michigan, Detroit, a stat 10 ani acolo. Bunicul meu, tatăl lui, este armean și bunica mea este franțuzoaică. Eu sunt un sfert armeancă, un sfert franțuzoaică și jumătate româncă’, a declarat Alexia Eram.

„Datorită mamei am ajuns unde sunt acum’


Alexia Eram este de părere că notorietatea mamei ei, Andreea Esca, a ajutat-o să-și construiască reputația din mediul online, într-un timp atât de scurt. Pe de altă parte, creatoarea de conținut a ținut să sublinieze că, fără efort constant și determinare, numele pe care îl poartă nu i-ar fi asigurat succesul.

„Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau.


Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum, nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este, eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta’, a adăugat ea, în cadrul aceluiași podcast.


„Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor’

Alexia Eram a spus, în urmă cu ceva timp, că-și dorește să-i calce pe urme mamei ei și că fratele ei, Aris, e mai înclinat către afaceri, după modelul tatălui lor.

„Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui, cu businessuri. Poate Aris, că el e mai mult pe business’, declara Alexia Eram anul trecut, pentru Impact.ro.

Sursa foto: Facebook