Alexia Eram, mesaj de dragoste pentru Mario Fresh, la America Express: „Mi s-a făcut dor de iubitul meu. Abia aștept să...”

.

Oboseala, stresul și dorul de casă au început să-și pună amprenta asupra concurenților de la „America Express – Drumul Soarelui'. În ediția anterioară a show-ului, Alexia Eram i-a transmis o declarație de dragoste iubitului ei, Mario Fresh, de care a stat despărțită timp de câteva săptămâni. În timpul unei probe, creatoarea de conținut a interpretat o melodie a artistului, moment care a dus-o cu gândul direct la cel care îi este partener de 7 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproximativ 7 ani. S-au cunoscut în adolescență, la lansarea unei piese semnate de Alex Velea, iar de atunci sunt de nedespărțit. Fiica Andreei Esca a acceptat provocarea de a participa la „America Express – Drumul Soarelui’, unde face echipă cu fratele ei, Aris Eram. Și-ar fi dorit să concureze cu iubitul ei, însă acest lucru nu a fost posibil, fiindcă artistul a participat la show-ul de aventură în sezonul al treilea. Într-una dintre edițiile emisiunii, Alexia și Aris Eram au susținut un moment artistic, interpretând o piesă compusă de Mario Fresh, iar tânăra a recunoscut că a cuprins-o dorul de iubitul ei și i-a transmis un mesaj romantic.


Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Formează un cuplu cu Mario Fresh și este fiica Andreei Esca

Citește și: Cum se înțelege Mario Fresh cu părinții iubitei lui, Alexia Eram: ‘Am tremurat vreo jumătate de an’ / Ce părere are despre Andreea Esca și soțul ei

Citește și: Larisa Iordache, despre relația cu iubitul ei: „Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Cred că ar putea fi…’. Ce a scos gimnasta din alimentație, pentru a se menține / EXCLUSIV


Citește și: Jean Paler, din nou în spital, după cinci internări în trei luni: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator'

Alexia Eram, mesaj de dragoste pentru Mario Fresh, la America Express

În timpul unei probe la „America Express’, Alexia Eram a interpretat piesa „Necesar’, lansată de iubitul ei anul trecut. Tânăra a recunoscut că i s-a făcut dor de partenerul ei și i-a transmis că abia așteaptă să se revadă. Se pare că cei doi reușesc să gestioneze cu brio relația la distanță, mai ales că influecerița și fratele ei, Aris, s-au impus ca fiind extrem de competitivi în show-ul de aventură și au șanse mari să intre în cursa pentru marele premiu.


 „Evident că, atunci când am cântat melodia, mi s-a făcut dor de iubitul meu, care e acasă și care (n.r. pe care) abia aștept să-l văd’, a spus Alexia.

Cum se înțelege Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram


Invitat în podcastul  lui Marius Manole, Mario Fresh a spus ce relație are cu părinții iubitei sale. Artistul a recunoscut că, la început, i-a fost mai greu să se integreze în familia Alexiei, mai ales că la ei în casă se vorbește limba franceză.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine’, mărturisea Mario Fresh, în cadrul interviului cu Marius Manole.

Sursa foto: Facebook