Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte și de ce a luat această decizie: „Mai trag puțin de mine”

 Ifrim Georgiana
.

Alexia Eram are 23 de ani și o siluetă impecabilă, fiind preocupată de sport și alimentație. Creatoarea de conținut a vrut să testeze beneficiile postului intermitent și nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Pe rețelele de socializare a descris cum a trecut această provocare și cum se simte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram încearcă să promoveze un stil de viață sănătos și echilibrat. Preocupată de imaginea ei, fiica Andreei Esca se antrenează regulat în sala de fitness, este atentă la alimentație și apelează la diferite proceduri de remodelare corporală. De această dată, creatoarea de conținut a testat postul intermitent, practică care a câștigat multă popularitate în ultimii ani.

vv

Citește și: Ce și-a reproșat Andreea Esca, după ce a văzut-o pe fiica ei, Alexia Eram, plângând: „Așa am învățat eu de la mama! Poate nu fac bine…”

Citește și: Ce dietă ține Alexia Eram pentru a-și menține silueta: „Am avut perioade când mă cântăream non-stop. Nu mănânc doar o dată pe zi'

Citește și: Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: „Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația…”

Citește și: Cum arăta Mihaela Bilic la începutul carierei. Imagini rare cu medicul nutriționist

Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore

Alexia Eram și-a propus să nu mănânce nimic timp de o zi întreagă, în schimb a consumat multe lichide, ceai, apă sau cafea neîndulcită. Pentru că a îndeplinit cu succes provocarea, tânăra a decis să-și prelungească perioada de post intermitent, astfel că a mâncat abia a doua zi, la micul dejun.

„Pot spune că am îndeplinit challenge-ul, în jumătate de oră se fac 24 de ore de când nu am mâncat, dar pentru că este târziu, am zis de ce nu, să îl prelungesc și să mănânc de dimineață. Cred că pot să rezist. Mi-am făcut o cafea fără lapte, foarte rar la mine asta pentru că sunt fan cappuccino. Mai trag puțin de mine și apoi mă culc', a spus Alexia Eram pe contul său de Instagram.

Studiile arată că postul intermitent, promovat și de vedete precum Simona Pătruleasa, Oana Roman sau Alina Pușcaș, are numeroase beneficii asupra organismului. Fastingul poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, nivelurile de zahăr din sânge și alți factori de risc pentru boli metabolice precum diabetul de tip 2 și bolile de inimă.

Ce dietă ține Alexia Eram pentru a-și menține silueta

Alexia Eram are o alimentație echilibrată și nu face excese, dar ocolește cântarul. Pentru că se antrenează des în sala de fitness, creatoarea de conținut nu are o dietă restrictivă și recunoaște că se răsfață din când în când.

„Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport‘, spune Alexia Eram pentru Ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton