Alexia Eram, primele declarații după America Express: "Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în normalitate"

.

Alexia Eram a fost în aventura America Express împreună cu fratele ei mai mic, Aris. Copiii Andreei Esca au acceptat cu mult curaj și entuziasm provocarea de a traversa Columbia, Ecuador și Argentina cu autostopul, cazare și hrană primite de la localnici. Alexia Eram a povestit cum a schimbat-o experiența America Express și cât de mult a impresionat-o ce a trăit departe de confortul casei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În aventura America Express 2024 au pornit echipele formate din Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Edward Sanda și Cleopatra dar Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram.

Cum s-a simțit Alexia Eram la America Express


Alexia Eram a povestit pe contul ei de Instagram cum a fost în America Express, o experiență care a scos-o total din zona de confort. Alături de fratele ei, Aris, a făcut și foamea și frigul, au cerut mâncare localnicilor, s-au rugat să fie luați la autostop, dar au rezistat provocărilor cu brio.

„Voiam să vă spun că „America Express' a fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții. Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea!


De-abia aștept și eu să mă văd și să văd pe toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați. Am legat prietenii, acolo, și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o. Vreau să felicit toți oamenii implicați în această emisiune, care sunt în spatele  camerelor. Este o muncă imensă pentru a crea acest show. Bravo lor, tot respectul!


Le mulțumesc persoanelor care au fost în echipa mea, cameramanul și reporterița noastră, niște oameni minunați. Abia aștept să vedeți emisiunea! Este o experiență de neuitat, care ți se poate întâmpla doar o dată în viață. Am trecut prin atât de multe lucruri și abia aștept să vă pot povesti tot ce s-a întâmplat„, a scris Alexia Eram pe Instagram.

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial, după 7 ani de relație. Anunțul prezentatoarei TV: „Așa cum este normal să se întâmple…’


Citește și: Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei: „El n-a avut relații toxice. Pentru că nu a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el are probleme…

Citește și: Cum obișnuiește Smiley să le surprindă pe Gina Pistol și pe fiica lor, Josephine: „Uneori, în drum spre casă, mă…

Cum a schimbat-o America Express pe Alexia Eram

Alexia Eram recunoaște că nu i-a fost deloc ușor la America Express. Obișnuită de-o viață să aibă tot cea ce își dorește și să trăiască în confort, fiica Andreei Esca a văzut de data asta viața în toată complexitatea ei și s-a întors acasă schimbată.


Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în „normalitate', după atâta timp în care, efectiv, ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris.

Această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să îți dai seama cât de norocos ești cu viața ta.

Te ajută să îți dai seama de problemele reale. OK, da, și noi avem problemele noastre, fiecare om are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este, efectiv, o lecție de viață.


Este incredibil tot ce-am trăit acolo și chiar trăiești viața! Trăiești viața fără telefon, fără bani. Pur și simplu, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă’, a mai povestit Alexia Eram pe Instagram.


Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, sunt cel mai bine plătiți la America Express

Timp de zece săptămâni, cele nouă perechi se vor lupta pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 euro, fiind nevoiți să facă autostopul, să își găsească locuri de cazare în fiecare noapte în rândul localnicilor și să treacă prin probe dure, care le va testa la maximum răbdarea.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, care vor câștiga nu mai puțin de 2500 euro/ediție. Fiecare! O ediție de America Express, adică un episod, se filmează în trei zile. Astfel, și dacă vor fi eliminați după prima etapă, ei vor pleca acasă cu câte 10.000 euro, potrivit Cancan.ro.