Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate”. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Alexia Eram a anunțat, în mediul online, că și-a cumpărat mașina visurilor ei. Creatoarea de conținut a ținut să precizeze că nu a primit niciun ajutor financiar de la părinții ei, Andreea Esca și Alexandre Eram, căci este pe picioarele ei de câțiva ani buni. Iată cum arată și cât costă noua mașină a Alexiei Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În vara anului trecut, Alexia Eram anunța că a luat permisul, după ce a picat examenul auto de două ori. Pentru a-și exersa abilitățile de condus, tânăra și-a achiziționat, la acea vreme, o mașină mai ieftină, ținând să precizeze că va face o achiziție importantă atunci când se va acomoda cu traficul din București. De curând, în mediul online, fiica Andreei Esca a anunțat că și-a cumpărat singură mașina visurilor ei și a publicat mai multe fotografii cu autoturismul.

1010

Citește și: Mario Fresh a recunoscut că l-au îndemnat prietenii să o înșele pe Alexia Eram: „Mamă, vreau să știe cine e și…' Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la UNTOLD 2023. Cele mai scumpe și cele mai excentrice apariții: Cătălin Botezatu și Alexia Eram conduc topul

Citește și: Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor au devenit părinți: „Își dorea să nască natural, dar nu s-a putut'. Ce nume au ales pentru fiul lor

Citește și: Subiectele la Limba Română de la Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă. Ce au avut de rezolvat elevii

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a cumpărat o nouă mașină

Alexia Eram a devenit posesoarea unui BMW M240i, autoturism al cărui preț pornește de la 58.000 de euro. În mediul online, creatoarea de conținut a publicat câteva imagini cu noua achiziție, ținând să precizeze că nu a fost ajutată financiar de părinții ei.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-ma așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la costum tuning! Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit!', a scris iubita lui Mario Fresh pe Instagram.

Ce surse de venit are Alexia Eram

În vârstă de 22 de ani, Alexia Eram este creatoare de conținut și câștigă bani din campaniile online. Dincolo de asta, lucrează la revista mamei sale, iar acum este concurentă în emisiunea „America Express – Drumul Soarelui'. În 2021, tânăra și-a achiziționat prima locuință, un apartament în valoare de 200.000 de euro, situat într-o zonă bună a Capitalei.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc.

Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai', a declarat tânăra, în cadrul unui podcast.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton