Alexia Eram și Mario Fresh s-au hotărât să facă nunta: „Știu exact cum vreau să arate. Când o să ne mai așezăm...” / De ce n-au mers împreună la America Express

 Ifrim Georgiana
.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 7 ani, iar relația lor a început pe vremea când erau adolescenți. Au fost adesea întrebați dacă au de gând să se căsătorească, iar fiica Andreei Esca s-a arătat sceptică cu privire la această idee, motivând că altele le sunt prioritățile în momentul de față. Invitată în podcastul Giuliei Anghelescu, Alexia Eram a sugerat că ea și partenerul ei au luat o decizie privind nunta, însă mai amână momentul. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara acestui an, Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit 7 ani de relație. S-au cunoscut pe când erau foarte tineri și au trecut prin momente dificile, însă destinul i-a adus tot împreună și speră ca relația lor să fie cât mai longevivă. De curând, fiica Andreei Esca a fost invitată în podcastul moderat de Giulia Anghelescu, unde a oferit detalii legate de nunta cu Mario Fresh. S-a arătat mult mai deschisă cu privire la această idee, ba chiar a recunoscut că are tot felul de proiecții legale de ziua cea mare. Având cariere de succes, Alexia Eram și iubitul ei sunt mai mereu plecați de acasă, așa că timpul nu le permite, deocamdată, să organizeze un astfel de eveniment.

al11al11

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Formează un cuplu cu Mario Fresh și este fiica Andreei Esca

Citește și: Mario Fresh a recunoscut că l-au îndemnat prietenii să o înșele pe Alexia Eram: „Mamă, vreau să știe cine e și…' Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Citește și: Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

Citește și: Marea poetă Angela Marinescu a murit la 83 de ani: „O forță a naturii, o scriitoare fabuloasă și un om provocator și intens”

Alexia Eram și Mario Fresh s-au hotărât să facă nunta

Dacă până acum Alexia Eram părea nehotărâtă în legătura cu nunta, creatoarea de conținut a dat de înțeles, în podcastul Giuliei, că este pregătită să facă acest pas cu Mario Fresh. Deocamdată, cei doi sunt ocupați cu proiectele profesionale, însă au în plan să se căsătorească atunci când lucrurile se mai așează în viața amândurora.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.  Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara', a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom'.

De ce Mario Fresh și Alexia Eram nu plecat împreună la America Express

Alexia Eram spune că și-ar fi dorit să facă echipă cu Mario Fresh la „America Express – Drumul Soarelui', însă acest lucru nu a fost posibil, fiindcă artistul a fost deja concurent în show-ul de aventură. Creatoarea de conținut nu s-a arătat prea încântată de faptul că face echipă cu fratele ei mai mic, Aris, însă a fost singura variantă acceptată de producători.

„Eu am vrut să merg cu Mario la America Express, dar el mai fusese. Am zis atunci să merg cu Aris, care a sărit în sus de fericire. Asta e, am semnat că merg cu Aris, deși mă enervează mult de tot. Eu avusesem mai multe oferte la America Express', a mai spus fiica Andreei Esca.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton