Alice Cavaleru îi reproșează lui Vladimir Drăghia că petrece prea mult timp la filmările pentru „Clanul”: „Stau mult fără să fac nimic”

 Ifrim Georgiana
.

Vladimir Drăghia face parte din distribușia serialului „Clanul' și îl interpretează pe Mișu, un polițist din echipa Costoiu. Invitat la emisiunea „Vorbește lumea', actorul a vorbit despre rolul său în producția difuzată la Pro TV, mărturisind că orele petrecute pe platoul de filmare generează discuții în familia sa. Iată declarațiile lui Vladimir Drăghia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După 10 ani în care a stat departe de platourile de filmare, Vladimir Drăghia a revenit în serialul „Clanul', difuzat pe Pro TV. Actorul îl intepretează pe Mișu, unul dintre membrii echipei de agenți ai Comisarului Costoiu. În emisiunea „Vorbește lumea', acesta a mărturisit că petrece aproximativ 12 ore pe zi pe platoul de filmare, deși joacă un rol secundar, iar replicile sale sunt relativ puține.

vla9vla9

Vladimir Drăghia s-a arătat încântat de atmosfera de la filmările pentru serialul „Clanul', căci, spune el, are cu cine se distra, iar actorii sunt foarte „mișto'. Cu toate acestea, Alice Cavaleru, soția lui, i-ar reproșa că petrece prea multe ore la muncă, lucru pe care l-a recunoscut în direct, la „Vorbește lumea'.

Citește și: Octavian Strunilă, declarații neașteptate despre Vladimir Drăghia, în direct la TV: „Trebuie să ia niște lecții…”

Citește și: Cum a fost copilăria lui Vladimir Drăghia, după ce tatăl biologic l-a abandonat, și ce relație are mama lui cu nepoatele: „Trebuie să spun că nu am simțit niciodată vreo lipsă' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic nu știa, în tinerețe, unde este Cannes, pe hartă. Ce a făcut actorul în avion și de ce l-a apostrofat Gopo: 'Aveam smokingul lângă pui…'

Citește și: Lili Sandu a fost grav afectată de relațiile toxice din trecut: „A trebuit să fac trei ani de terapie”

Alice Cavaleru îi reproșează lui Vladirmir Drăghia că petrece prea mult timp la muncă

Deși nu joacă un rol principal în serialul „Clanul', de la Pro TV, Vladimir Drăghia recunoaște că îi face plăcere să se afle pe platoul de filmare. Mai în glumă, mai în serios, soția acestuia, Alice Cavaleru, i-a reproșat că petrece prea multe ore la muncă, deși apare episodic în producția regizată de Anghel Damian.

„Am trei replici pe episod. De multe ori, spre rușine mea, vin așa… flu-flu, la cadru. Să vezi în trei (n.r. evoluție), mai ales că înnebunește Costoiu. Și poți să-ți dai seama doar din priviri, că am puține replici. Când mă uit se vede totul. (…)

E foarte mișto. Pentru mine, cel puțin, e foarte distractiv. Am cu cine să mă distrez acolo. Chiar vin de plăcere. Actorii sunt foarte mișto. Și pe lângă lucrul bun pe care îl fac acolo, în spatele camerelor e adevăratul show. (…)

Problema este nu că stau mult, ci că… revin la o glumă din familie, că stau mult fără să fac nimic. Plec dimineața, mă duc la filmări. Vin seara acasă. Dar e frustrant când stai și se uită nevastă-mea la televizor și…', a spus actorul în emisiunea „Vorbește lumea'.

Câte ore petrece Vladimir Drăghia la filmările pentru „Clanul'

Vladimir Drăghia petrece câte 12 ore pe zi pe platoul de filmare pentru serialul „Clanul', deși are puține replici.

„Nu mă întreabă, îmi zice. Cam 12 ore sunt într-o zi de filmare. Nu tot timpul pentru mine. Noi suntem numerotați în funcție de importanță sau apariția…

Am 13, au murit trei dinaintea mea și am ajuns pe 9 sau 10. Tot se duc, la ăștia care înnebunesc, nu știu cum să-i număr. La cum am evoluat, după cinci sezoane sunt pe 1', a adăugat acesta.

Vladimir Drăghia a complimentat-o pe Lili Sandu, în direct

Invitat la „Vorbește lumea', Vladimir Drăghia a complimentat-o pe moderatoarea show-ului, Lili Sandu. Actorul a remarcat că actrița pare mai tânără decât în urmă cu câțiva ani, iar replica acesteia i-a uimit pe cei prezenți în platou.

„Eu chiar voiam să te întreb, apropo de tratamente. Pari mai tânără decât acum cinci ani. De fiecare dată când vin la voi mai aștept Lili să arate mai rău sigur, n-are cum.

Care e faza? Eu am cunoscut-o acum 5-6 ani și acum arată mai bine. Faci ceva, zi-ne ce faci. Mai tânără sigur nu ești, asta e sigur', i-a spus Drăghia lui Lili Sandu. „Hai că vă zic, e iubitul mai tânăr cu 12 ani', a fost răspunsul vedetei.

„Încă am mentalitatea aia de infractor'

În urmă cu câțiva ani, Vladimir Drăghia a fost prins băut la volan și s-a ales cu 8 luni de închisoare cu suspendare. Actorul a recunoscut că este marcat de acel moment, căci îi crește pulsul atunci când se apropie de un echipaj de Poliție.

„Nici nu știu cât să zic. Perioada nu e chiar bună. Ce pot să zic e că, deși sunt în regulă cu toate acum, încă îmi crește pulsul când trec pe lângă un echipaj de Poliție. Deși sunt sigur că am toate actele în regulă. Încă am mentalitatea aia de infractor', a menționat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton