Alice Peneacă și Dragoș Caliminte se mută în casă nouă, după ce vor deveni părinți. Cum arată camera bebelușului

.

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte formează un cuplu de ceva timp, însă și-au oficializat relația în urmă cu un an. În luna februarie, prin intermediul rețelelor de socializare, fosta soție a lui Bobby Păunescu a anunțat că este însărcinată cu primul copil și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă. După ce vor deveni părinți, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte se mută într-un apartament nou-nouț, amenajat după placul lor. Iată când va naște fotomodelul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva luni, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, prin intermediul rețelelor de socializare. În numai câteva săptămâni, fotomodelul și partenerul ei își vor strânge fetița în brațe și au început deja să se pregătească pentru fericitul moment. Viitorii părinți au pregătit camera bebelușului, însă urmează să se mute într-un nou apartament, așa că amenajările sunt provizorii.

Citește și: Alice Peneacă, primele declarații despre nunta cu Dragoș Caliminte. Vor deveni părinți în câteva luni și sunt și parteneri în afaceri: „Ne-am deschis o…’


Citește și: Cum arată Alice Peneacă gravidă în 7 luni. Fotomodelul are o siluetă de invidiat

Citește și: Cum a fost susținută Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean, în carieră: „Îmi dă această forță și această libertate’

Citește și: Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel. Gabriela Pavel, soția lui, a născut: „Ai adus o bucată de Rai în viața noastră'

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte se mută în casă nouă, după ce vor deveni părinți


În aproximativ 3 săptămâni, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi parteneri i-au amenjat camera fiicei lor și au cumpărat un pătuț, un cărucior, o masă de înfășat și câteva jucării de pluș, după cum se observă în imaginile publicate pe rețelele de socializare. Chiar și așa, amenajările sunt provizorii, căci viitorii părinți se mută într-un alt apartament, în luna septembrie.

„Am aranjat provizoriu camera bebelușului, încă nu este gata. În luna septembrie ne vom muta în apartamentul nostru nou, așa că suntem în amenajări încă, și abia atunci va avea camera ei, așa cum ne dorim. Așteptăm cu nerăbdare să vină cea mică, în mai puțin de 3 săptămâni am termenul’, a declarat pentru Click!, viitoarea mămică.


Cum s-au cunoscut Alice Peneacă și Dragoș Caliminte

Alice Peneacă și Dragoș Calimite s-au văzut pentru prima oară la un festival de muzică. Abia câteva luni mai târziu, viitorii părinți s-au revăzut și au decis să dea o șansă relației lor. Cei doi s-au mutat imediat împreună și au decis să devină părinți.


„Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal, prima oară. Și de atunci suntem împreună’, a povestit Alice.

„Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact! Dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi, nu știu! A fost totul foarte natural, fără efort și cred că asta a contat foarte mult! Iar el nu a încercat prea mult! A fost foarte cumpătat, așa!’, a adăugat aceasta.


„Ce m-a atras la ea? Primul moment în care am ținut-o în brațe m-a atras cel mai mult la ea! A fost, așa, o conexiune super specială și sinceră, mi s-a părut incredibil de frumos!’, a completat Dragoș Caliminte.

„Ne-am cunoscut și în seara respectivă noi ne-am mutat împreună. Deci, cred că 100% a fost dragoste la prima vedere. Ne-am decis să devenim părinți destul de repede! Pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri’, a mai spus fotomodelul.

Sursa foto. Instagram