Alin Gălățescu a slăbit 20 de kilograme într-o lună. Ce sfaturi a primit de la Florin Dumitrescu: „Mi-a spus că nu există o dietă în care să...”

 Ifrim Georgiana
.

Alin Gălățescu a trecut, în ultima perioadă, printr-o transformare radicală, după ce a slăbit drastic. A renunțat la carbohidrați, dulciuri și băuturi acidulate, iar într-o lună și jumătate, a dat jos aproximativ 20 de kilograme. Florin Dumitrescu, bunul lui prieten, i-a oferit câteva sfaturi referitoare la alimentație și curele de slăbit, determinându-l să-și schimbe obiceiurile și viziunea despre ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos. Iată cum a slăbit Alin Gălățescu în timp-record!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Gălățescu a decis să facă o schimbare în viața lui și s-a pus pe slăbit. Criticul de modă a dat jos 20 de kilograme și e mândru de această realizare, mai ales că a observat schimbări pozitive și la nivelul sănătății. A adoptat un nou regim alimentar, excluzând băuturile acidulate, carbohidrații și dulciurile, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Florin Dumitrescu, de care îl leagă o strânsă prietenie, i-a oferit câteva sfaturi legate de alimentație, determinându-l să-și schimbe perspectiva și modul de abordare când vine vorba de lupta cu kilogramele în plus.

l10l10

Citește și: Cum a slăbit Alin Gălățescu peste 10 kilograme într-o lună: „E surprinzător'. A consumat numai shake-uri în primele săptămâni de dietă

Citește și: Primul film dedicat modei, post – izolare: „Pandemik” – concept Alin Gălățescu, difuzat în exclusivitate pe viva.ro: „Lumea se schimbă, noi trebuie să evoluăm odată cu ea”

Citește și: George Burcea a semnat cu Antena 1. În ce serial va juca: „Am primit cu bucurie propunerea…”

Citește și: Gina Matache recunoaște că a greșit când a judecat-o pe fiica ei, Oana Matache, pentru relația cu Radu Siffredi: „Între părinte și copil nu are cum să dureze cearta”

Alin Gălățescu a slăbit 20 de kilograme într-o lună

Timp de o lună și jumătate, Alin Gălățescu a ținut o dietă de detoxiere, care l-a ajutat să slăbească aproximativ 20 de kilograme. În prezent, criticul de modă încearcă să-și mențină greutatea la care a ajuns, astfel că mânâncă porții mici de mâncare, după modelul francezilor.

Am ținut o dietă. Se cheamă Coman. O chestie foarte simplă, naturală. Am reușit să scap de 20 de kilograme într-o lună și jumătate. Acum sunt pe palier, nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat.

Evit cartofii pe cât posibil, pâinea, cola, dulciurile, iar fructe până la 18.00 maxim. Trăind chestia asta, mi-am dat seama că nu e decât un lifestyle firesc. Dacă ne întoarcem la ceea ce înseamnă gourmetul francez, care îți dă niște bucățele foarte mici, lumea se întreabă dacă sunt zgârciți, dar noi nu percepem decât primele cinci îmbucături.

Restul e mâncare, că mănânci fast-food sau gourmet e același lucru. Și atunci de ce să mănăm, când nu mai simțim?! Facem o pauză o perioadă, după aceea mai mâncăm, ca să simțim. Chestia asta s-a transformat din ideeea de slăbit, pentru că toate convergeau că ar fi cazul să slăbesc în primul rând medical, până la o transformare în lifestyle. Acum e cel mai firesc lucru, nu prea mă mai gândesc la vechiul sistem', a spus criticul de modă pentru unica.ro.

Alin Gălățescu a primit sfaturi alimentare de la Florin Dumitrescu

Criticul de modă spune că Florin Dumitrescu i-a oferit câteva sfaturi legate de alimentație. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite' i-a vorbit despre ineficiența dietelor care prespun să mânânci mai mult.

„Am vorbit cu Florin Dumitrescu, cheful care mi-a făcut mie meniul la nuntă și un bun prieten, care mi-a spus că nu există o dietă în care să mănânci mult. Cine spune chestia asta face o glumă proastă. Trebuie să mănânci puțin,eventual să lași între mese o oră jumate- două. Problema e ca stomacul să nu se lărgească, pentru că atunci îți cere. În momentul în care îi dai puțin și îl lași, el digeră acel puțin. E o chestie elementară, de geometrie', susține criticul de modă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton