Alin Oprea a compus piesa "Atât de Singur" după ce iubita lui din liceu a murit: „Mama ei mi-a înmânat un bilețel. Adina mi-a scris: «Iartă-mă că...»”

 Ifrim Georgiana
.

Piesa „Atât de singur' a adus celebritatea formației Talisman, ocupând primul loc în topurile românești din anii 1997 și 1998. Solistul Alin Oprea a dezvăluit povestea tristă care l-a inspirat când a compus-o. Versurile „Sunt nopți întregi când plâng / Și-adorm cu tine-n gând' i-au fost dedicate unei iubite din liceu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Trupa Talisman a lansat piesa „Atât de singur' în 1997, la Festivalul Cântecului de Dragoste, unde a câștigat premiul de popularitate. Melodia a ajuns un adevărat hit al anilor ’90 și este una de referință pentru celebra formație. Alin Oprea, cel care a compus versurile, s-a inspirat dintr-o poveste reală și cât se poate de dureroasă.

am10am10

Citește și: Tavi Colen, adevărul despre scandalul cu Alin Oprea, fostul coleg de la Talisman: „Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți”

Citește și: Alin Oprea speră la o împăcare cu copiii săi, la 3 ani de la divorțul de mama lor, Larisa: „Eu nu cerșesc dragostea lor, nu cumpăr iubirea lor. M-am simțit trădat, abandonat și…'

Citește și: Când se difuzează emisiunea Poftiți pe la noi, cu Nea Mărin, la Antena 1. Ultima ediție a fost pe post în ianuarie: ,,Prevăd multă ceartă, dar și el va avea o viață grea cu mine”

Citește și: Adrian Mutu i-a oferit fiului său o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, de ziua lui: „Visul a devenit realitate”. Imaginile cu cei trei au ajuns virale

Alin Oprea a compus piesa „Atât de Singur” după ce iubita lui din liceu a murit

O iubire trăită în perioada liceului, cu un deznodământ tragic, l-a inspirat de Alin Oprea să compună piesa „Atât de singur'. Pe când era în clasa a X-a, artistul se îndrăgostise de o fată și o invitase la mare. Adina nu a mai apărut, iar el s-a urcat singur în tren. Abia când s-a întors acasă avea să afle că tânăra murise.

„Toată durerea de care am fost capabil în acel moment, adunată în câțiva ani de zile, dar și toată dragostea pe care am adunat-o. Mama ei mi-a înmânat un bilețel, o scrisoare, la momentul în care m-am întâlnit cu ea. Chiar îl purta cu ea. Era foarte important și pentru dânsa. Un bilet în care Adina mi-a scris atât: „Iartă-mă că nu te-am putut însoți în cea mai frumoasă călătorie a vieții tale. A trebuit să plec departe, în umbre reci. Nu te voi mai lăsa de acum, niciodată, atât de singur'. Doi ani de zile am ținut acest bilețel la sufletul meu și mi-a provocat foarte multă durere și prezența lui, și plecarea ei', a spus solistul în emisiunea lui Denise Rifai.

„Durerea a dispărut din această melodie'

Inițial, Alin Oprea a compus melodia cu alt titlu în gând. Pentru că s-a vindecat de rănile trecutului, el spune că ar redenumi-o „Niciodată singur'. Chiar dacă a avut ca inspirație o poveste tristă, solistul de la Talisman susține că mesajul este, în esență, unul optimist.

„În primă etapă am vrut să compun o melodie cu numele „Umbre Reci', iar spre final am denumit piesa „Atât de Singur'. Am realizat după că nu o să rămân niciodată singur, că ori de câte ori am nevoie de sprijin ea o s-o facă de acolo de sus. Acum dacă ar fi să denumesc pentru a treia oară această melodie aș pune „Niciodată singur', pentru că piesa are un mesaj optimist. Durerea a dispărut din această melodie', a mai spus el în aceeași emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton