Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei sale soții, la 3 ani de la divorț: „Să nu uităm că a fost campioană de judo. A depășit de foarte multe ori limitele…”

 Miniosu Alexandra
.

Alin Oprea a spus adevărul despre agresivitatea fostei sale soții, la 3 ani de la divorț. Artistul și fosta lui parteneră, Larisa Uță, s-au despărțit oficial în 2021. Separarea lor nu a fost deloc una liniștită, ci a fost marcată de un scandal uriaș, cu acuzații de-o parte și de cealaltă. Solistul de la Talisman a vorbit abia acum despre toate acestea. Iată ce confesiune i-a făcut lui Denise Rifai!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Alin Oprea a vorbit deschis despre toate tensiunile și acuzațiile de agresivitate dintre el și fosta soție, Larisa Uță. Cei doi au divorțat oficial în 2021. La acea vreme, cântărețul povestea că fosta lui parteneră ar fi schimbat încuietoarea casei, motiv pentru care a fost nevoit să apeleze la Poliție, de două ori, ca să-și recupereze bunurile personale.

alin-oprea-11alin-oprea-11

După scandalurile legate de proprietate, Alin Oprea a trebuit să plătească și daune morale în valoare de 15 mii de lei, după ce fosta soție, Larisa Uță, a câștigat un proces pentru defăimare și calomnie. Atunci, ea îl acuza pe solist că a spus despre ea public că e extrem de violentă.

Citește și: Cine a plătit pentru nunta lui Alin Oprea cu Medana, când conturile lui bancare erau blocate: „Dumnezeu ne-a dat mai mult decât am putut noi să cerem'/ Au avut 500 de invitați și 10 perechi de nași

Citește și: Alin Oprea, totul despre relația cu Medana. Cum s-au întâlnit și cum a cerut-o în căsătorie: „Eu am făcut primul pas, încă din noaptea în care am cunoscut-o…' / EXCLUSIV

Citește și: Jean Gavril a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume poartă fiul artistului/ Solistul s-a mutat din Capitală cu familia pe perioada verii

Citește și: Imagini rare cu fiul Nadiei Comăneci și iubita lui! Cum s-a fotografiat Dylan Conner la absolvirea liceului

Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei sale soții, la 3 ani de la divorț

Acum, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', Alin Oprea a vorbit pe larg despre momentele de agresivitate ale fostei soții, precizând că acestea nu au inclus violență fizică severă. Totuși, a susținut că femeia „a depășit de foarte multe ori limitele normalității, vis-a-vis de agresivitate, în toate formele ei'.

„A depășit de foarte multe ori limitele normalității, vis-a-vis de agresivitate, în toate formele ei. Nu vă imaginați că, dacă a existat vreo formă de agresiune fizică, a fost una care să mă facă knockout sau ceva de genul acesta. Au fost lucruri mai mărunte, adică nu violență sub nicio formă, dar să nu uităm că a fost campioană de judo', i-a spus Alin Oprea lui Denise Rifai.

Atunci când a fost întrebat dacă a ripostat vreodată când fosta soție, Larisa, era agresivă, Alin Oprea a susținut că nu a atins niciodată o femeie în mod agresiv.

„Niciodată n-am atins în viața mea o femeie în mod agresiv, așa am fost crescut. Mama mi-a spus că singurul lucru cu care poți să atingi o femeie este cu o floare, și am ținut minte asta', a mărturisit el.

Alin Oprea a ajuns la spital când a aflat despre infidelitățile fostei sale soții, Larisa

Alin Oprea și Larisa Uță au ajuns la divorț după mai bine de 20 de ani de mariaj. Aceștia au împreună o fată și un băiat, ce în prezent stau cu mama lor. Procesul de divorț dintre Alin Oprea și fosta soție a fost presărat cu acuzații de infidelitate de ambele părți. În vreme ce fosta soție s-a declarat „înmărmurită’ și a susținut că a fost trădată, Alin Oprea a afirmat că a aflat de la DIICOT de trădarea soției.

Potrivit spuselor lui Alin Oprea, Larisa i-ar fi recunoscut, în cele din urmă, că l-ar fi înșelat de mai multe ori, după doi ani în care solistul avea informații despre infidelitățile mamei copiilor săi.

Alin Oprea susținea, acum ceva timp, că ajuns la spital când a aflat despre infidelitățile soției sale, Larisa.

2 ani. Practic nu am crezut când am aflat asta. Când am ascultat convorbirile, nu am putut crede și mi-am dat seama că nu doar un vis mi s-a spulberat, ci și familia mea și că, din acel moment, după ce am aflat, cu o probabilitate de 100% nu voi putea merge mai departe, dar am ales să ascundem acest moment.

Ea mi-a recunoscut atunci, mi-a spus că a avut doi și așa mai departe, dar mi-a spus ‘Uite, o să le spun și copiilor’. I-am zis că nu trebuie să le spună copiilor, că nu e cazul. Am acceptat foarte greu asta, pentru că eu am crezut cu adevărat în această femeie, nu am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, nu a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am avut încredere totală în ea.

Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și abia atunci să demarăm procedurile de divorț, ca să nu-i stricăm majoratul, pe care, ulterior, oricum l-a stricat. A început acel țunami chiar cu o lună înainte de ziua fetei, împiedicându-mă să mă bucur și de acest lucru’, a declarat Alin Oprea, la ’40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Sursă foto: Captură video, facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton