Alin Oprea, marcat de moartea tatălui său, pe care l-a regăsit după 33 de ani: „A murit fără să apuce să o cunoască pe Medana față în față. Au vorbit de câteva ori la telefon”. Cum se înțelege soția artistului cu mama acestuia / EXCLUSIV

.

Alin Oprea a avut o copilărie grea, cu multe lipsuri materiale. Mama lui a fost nevoită să se descurce singură, după ce tatăl cântărețului îl abandonase la naștere. Artistul nu l-a judecat însă niciodată și a fost extrem de fericit în momentul în care s-au regăsit, după 33 de ani. Din păcate, tatăl solistului s-a stins din viață acum câțiva ani, din cauza COVID, pierdere ce l-a marcat pe cântăreț. Totuși, e mulțumit cu faptul că, deși părintele său nu a apucat să o vadă pe soția lui, Medana, față în față, a discutat cu ea la telefon de câteva ori… Iată cum se înțelege Medana cu mama lui Alin Oprea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ai avut o viață grea în copilărie. Ai crescut fără tată. Ce sacrificii a făcut mama ta să te crească, Alin? V-ați luptat cu lipsurile financiare?

Da, copilăria mea nu a fost ușoară, iar faptul că am crescut fără tată a pus o presiune suplimentară asupra familiei noastre. Mama mea a fost o femeie extrem de puternică și s-a sacrificat enorm pentru a ne crește. A fost pentru noi atât mamă, cât și tată, și a purtat pe umeri povara lipsurilor financiare și a responsabilităților de zi cu zi.

alin oprea 1alin oprea 1

Citește și: Cum l-a întâlnit Alin Oprea pe tatăl lui la 33 de ani, după ce îl abandonase la naștere: „Am avut o discuție cu el până pe la 7 dimineața, am ascultat și povestea lui. Mi-a spus…'

Citește și: Ce relație are Medana, soția lui Alin Oprea, cu fostul ei soț, și cum se înțeleg: „Am un mare confort pentru că știu că tatăl lor va fi mereu alături de ei, și chiar și alături de mine”

Citește și: Andreea Ibacka recunoaște că soțul său, Cabral, e mai priceput decât ea la unele treburi casnice: „Calcă mai bine, l-aș pune de dimineață până seara. Nu vreau să se oftice femeile…'

Citește și: Petre Năstase, regizorul comediei „Retreat Vama Veche”, le-a distribuit în film pe Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi fără să știe că sunt prietene: „Atunci când s-au întâlnit, a fost un mix de sărbătoare cu emoție, chimia între ele era deja creată, evidentă, minunată” / EXCLUSIV

Alin Oprea, marcat de moartea tatălui său, pe care l-a regăsit după 33 de ani

Au fost multe momente în care ne-am luptat cu lipsurile materiale, dar mama a făcut tot posibilul să ne ofere o viață cât mai bună. Muncea mult și, chiar dacă banii erau puțini, a avut întotdeauna grijă să ne crească în primul rând cu iubire, principii solide și o mentalitate de luptători. Lipsurile financiare nu ne-au împiedicat să ne urmăm visurile, iar ea ne-a învățat că succesul nu este doar despre bani, ci despre perseverență, muncă și ambiție.

Am învățat multe de la mama, nu doar despre cum să fac față dificultăților, ci și despre importanța iubirii familiale și a sprijinului necondiționat. Fiecare sacrificiu pe care l-a făcut a fost pentru binele nostru, și pentru asta îi voi fi mereu recunoscător.

„După ce ne-am regăsit, am reușit să construim o legătură autentică și profundă, recuperând mult din anii pierduți'

Ți-ai întâlnit tatăl după 33 de ani. Care e relația ta cu el azi? A cunoscut-o și pe Medana?

După ce ne-am regăsit, am reușit să construim o legătură autentică și profundă, recuperând mult din anii pierduți. Am avut parte de momente valoroase în care ne-am apropiat foarte mult, iar acea relație reconstruită a devenit esențială pentru mine. Din păcate, pandemia de COVID-19 a adus o lovitură neașteptată. Tatăl meu s-a îmbolnăvit grav și, din nefericire, a murit din cauza virusului, fără să apuce să o cunoască pe Medana față în față. Deși nu au avut ocazia să se întâlnească personal, au vorbit de câteva ori la telefon, iar acele conversații mi-au dat sentimentul că între ei s-a format o conexiune autentică. Regret profund că nu au reușit să se cunoască direct, pentru că sunt sigur că ar fi avut o relație frumoasă și s-ar fi înțeles foarte bine.

Cum se înțelege Medana, soția lui Alin Oprea, cu mama acestuia

Din fericire, relația ei cu mama este una foarte apropiată. Ea este fata pe care mama și-a dorit-o mereu, existând multe asemănări între ele. Mama nu o consideră noră, o consideră fiica ei și o iubește enorm. Această pierdere a fost una dintre cele mai dureroase din viața mea, mai ales că legătura mea cu tatăl meu era extrem de apropiată după ce ne-am regăsit. În acele momente grele, Medana a fost lângă mine, oferindu-mi alinare și forța de a depăși această suferință și de a merge mai departe.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Captură video, Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton