Alin Oprea reacționează după acuzațiile lui Tavi Colen. Fostul lui coleg l-ar fi trădat înainte ca el să înregistreze brandul Talisman pe numele său: "A intervenit lipsa încrederii"

 Ifrim Georgiana
.

Alin Oprea reacționează în scandalul cu Tavi Colen. După ce fostul său coleg l-a acuzat că a înregistrat brandul Talisman exclusiv pe numele său, artistul sugerează că trădare ar fi existat și de partea cealaltă. În 1998 au înființat o organizație care să le reprezinte interesele, iar Tavi ar fi semnat un document în locul lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Tavi Colen au format împreună una dintre cele mai cunoscute formații românești. Colaborarea lor s-a încheiat în anul 2006, atunci când Tavi a decis să părăsească formația, iar Alin Oprea și-a înregistrat brandul Talisman exclusiv pe numele lui.

co10co10

Citește și: Tavi Colen, adevărul despre scandalul cu Alin Oprea, fostul coleg de la Talisman: „Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți”

Citește și: Alin Oprea speră la o împăcare cu copiii săi, la 3 ani de la divorțul de mama lor, Larisa: „Eu nu cerșesc dragostea lor, nu cumpăr iubirea lor. M-am simțit trădat, abandonat și…'

Citește și: Vero Căliman, alias Fetița Zurli nu exclude categoric întoarcerea în Gașca Zurli: „Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc. Vom vedea. Am învățat să…”

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Alin Oprea reacționează în scandalul cu Tavi Colen

După ce Tavi Colen și-a exprimat indignarea că fostul său coleg a înregistrat brandul Talisman exclusiv pe numele său, Alin Oprea vine cu noi acuzații. Artistul spune că, în 1998, ei au pus bazele „Fundației Talisman', cu scopul de a le reprezenta interesele.

„În momentul în care Tavi a fost cooptat în această formație, toate melodiile de până atunci și cu care noi am lansat primul album, tot atunci în ’97, pentru că festivalul a fost în decembrie ’96 și imediat a venit 1997, atunci când noi am lansat prima casetă, „Atât de singur', practic, marele nostru succes de la acel moment. Toate piesele de pe acel album erau deja compuse de mine: muzică, text, orchestrație. În 1998, deci formația „Talisman' avea doi ani de când era în formula cu Tavi Colen și a trebuit să își constituie un organism, o organizație, care să îi reprezinte interesele și atunci Tavi s-a gândit să facem o asociație culturală care să se numească „Fundația Talisman', a declarat Alin Oprea, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

„Am simțit o oarecare trădare'

Alin Oprea spune că Tavi Colen s-a autoproclamat președinte al asociației și, mai mult decât atât, ar fi semnat un document în locul său. Acela a fost momentul când artistul s-a simțit trădat de colegul său.

„El se autoproclamase președinte (…) Pe mine mă trecuse ca simplu membru, că sunt de acord cu înființarea formației și cu poziția lui de președinte și cu semnătura mea făcută, dar nu de mine. Am simțit o oarecare trădare când am văzut lucrul ăsta și mai mult decât atât, a intervenit lipsa încrederii', a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton