Alin Oprea și Medana au împlinit 4 ani de relație. Cum au sărbătorit: „O vacanță în locații de vis, ne-o vom aminti mereu”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 1 mai, Alin Oprea și Medana au împlinit 4 ani de relație și au ales să marcheze acest moment printr-o vacanță „de vis'. Cei doi s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut și se pregătesc să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. În anii care au trecut, aceștia recunosc că au învățat lecții importante unul de la celălalt, iubirea, credința și speranța stând la baza poveștii lor de dragoste. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Medana au împlinit 4 ani de relație. Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a cerut-o în căsătorie pe Medana în luna decembrie a anului trecut, cei doi aflându-se într-o vacanță în Italia. La scurt timp, artistul și soția lui au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, evenimentul fiind unul discret și restrâns. Tot anul acesta, cei doi soți vor să facă cununia religioasă și petrecerea de nuntă, iar cuplul a ales deja opt perechi de părinți spirituali.

al10-1al10-1

În prima zi a acestei luni, Alin Oprea și Medana au împlinit patru ani de relație. Prima întâlnire dintre cei doi soți a fost întâmplătoare și a avut loc într-o localitate, apoi un prieten comun i-a pus în legătură. Artistul din trupa Talisman a recunoscut că soția lui i-a schimbat radical viața și are numai cuvinte de laudă la adresa acestora. Anterior, acesta a fost căsătorit cu Larisa Uță, însă cei doi au divorțat cu scandal în 2020, după mai bine de două decenii de căsncie.

Citește și: Cum au sărbătorit Alin Oprea și Medana 4 ani de relație: „Dragostea este o forță de neoprit”

Citește și: Alin Oprea vrea partaj după divorțul de Larisa Oprea: „A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi”

Citește și: A divorțat Liviu Dragnea, după 28 de ani, pentru Irina Tănase? „Nu am mai rezistat la această tensiune…”

Citește și: Părinții Ancăi Dumitru au plâns la nunta fiicei lor: „Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul'. Ce părere au despre ginerele lor

Alin Oprea și Medana au împlinit 4 ani de relație

Alin Oprea și Medana au împlinit patru ani de când formează un cuplu. Cei doi soți și-au celebrat iubirea printr-o vacanță de vis și spun că povestea lor de dragoste este la fel de frumoasă ca la început. Proaspeții căsătoriți au ales să viziteze locurile în care au fost în primul an de relație, retrăind toate amintirile din 2019.

„Au trecut 4 ani de când iubirea, credința și speranța ne-au călăuzit pașii pe drumul vieții împreună. Am sărbătorit cei 4 ani de relație cu o vacanță în locații de vis, pe care ne-o vom aminti mereu cu drag.

Avem atât de multe amintiri împreună, încă din 2019, iar acum am ales aceleași destinații de vis din primul an, retrăind cu aceeași emoție și entuziasm fiecare moment petrecut împreună', a spus Medana pentru Spynews.

Cum se înțeleg Alin Oprea și Medana după 4 ani de relație

Medana recunoaște că în relația cu Alin Oprea au mai existat momente dificile și provocări, însă au reușit să le gestioneze cu bine și să lase sentimentele să primeze.

„Acești patru ani de relație au fost atât de intenși și atât de frumoși, pentru că ne-au învățat și ne-au demonstrat că atunci când există iubire, loialitate și respect, totul devine posibil.

Am trecut prin provocări și momente dificile uneori, dar am reușit să depășim de fiecare dată orice obstacol care ne-a apărut în cale. Asta ne-a făcut să înțelegem că viața trece galopând pe lângă noi și că e momentul să ne bucurăm de ea și să acordăm mereu prioritate vieții de cuplu.

În urmă cu 4 ani am avut șansa să întâlnesc un OM, un BĂRBAT și un ARTIST binecuvântat de Dumnezeu! Sunt recunoscătoare vieții pentru faptul că azi a devenit bărbatul la care am visat mereu, că poate zâmbi din nou și că a redescoperit viața dintr-o altă perspectivă', a mai spus ea.

Alin Oprea: „Am întâlnit o femeie cum nu mi-am putut imagina vreodată că există'

La rândul lui, Alin Oprea a făcut câteva declarații despre aniversarea relației cu Medana. Artistul spune că a renăscut lângă partenera lui de viață, langă care a evoluat pe toate planurile.

„Pentru mine cei patru ani de relație au însemnat binecuvântarea vieții mele. Am întâlnit o femeie cum nu mi-am putut imagina vreodată că există. Alături de ea am reușit să renasc și să îmi încep viața de la zero, dar mai ales să mă bucur de ea. Sunt recunoscător pentru schimbarea din viața mea, pentru tot ceea ce Medana mi-a oferit și pentru evoluția spectaculoasă de care am avut parte în acești 4 ani.

Când ai alături o femeie tandră, înțeleaptă și iubitoare, care îți oferă respect, atenție și susținere necondiționată, simți că viața capătă sens și poți realiza tot ceea ce îți propui. Azi, mă simt un om împlinit, un bărbat fericit și un artist susținut de publicul său drag', a spus și Alin Oprea pentru aceeași sursă.

Medana, răspuns pentru una dintre urmăritoarele ei

Pe rețelele de socializare, una dintre urmăritoarele Medanei a întrebat-o cum a reușit să-i redea lui Alin Oprea „încrederea în el' și a felicitat-o pentru „rezultatul muncii sale de remodelare a omului'. Soția artistului a scris un amplu răspuns public.

„Wow, ce întrebare și provocare totodată! Mulțumesc mult pentru aprecieri. Bărbatul reușește orice când femeia crede în el iar femeia reușește orice când bărbatul o iubește. Încep cu prima etapă: iubiți-i și hrăniți-i bine! Nu e deloc ușor să începi un proces complet de transformare și reconfigurare a unui bărbat, mai ales la o anumită vârstă. Pentru asta trebuie să crezi cu tărie că el este alesul' și să ai convingerea că te iubește enorm și că implicarea ta în viața lui merită toate eforturile depuse. Un bărbat iubit, încurajat, laudat, tratat cu tandrețe și respect, reușește să își redobândească încrederea în el dacă simte că e apreciat de partenera de viață. Să nu credeți că mi-a fost ușor. Am avut momente când mă rugam și tot ceea ce ceream erau ÎNȚELEPCIUNEA și RĂBDAREA necesare pentru a merge mai departe.

Faptul că Alin mi-a demonstrat mereu cât de mult mă iubește, asta mi-a dat tăria să lupt de fiecare dată, chiar și atunci când aveam senzația că e totul pierdut. Eram conștientă că fără mine, nu va avea forța necesară să își schimbe traseul vieții în care era demult împotmolit. Întotdeauna va exista un bărbat mai frumos, mai inteligent sau mai bogat decât al tău, la fel cum va exista și un altul mai puțin arătos, mai limitat și cu realizări mai puține. Tocmai de aceea ar trebui să ne mulțumim cu ceea ce avem deja, fără să ne uităm în curtea vecinei/vecinului și să dăm curs vieții duble, minciunii și compromisului. Mai bine lupți pentru bărbatul tău dacă vezi că are potențial și calitățile necesare de care tu ai nevoie.

Niciun alt bărbat nu poate fi mai special' decât cel pe care îl ai deja. Iar consolarea nu o poți găsi la alții și nici soluțiile optime pentru salvarea unei relații/căsnicii. Când există sentimente reale și profunde, intuiția îți spune cum ar trebui să procedezi. Eu am luptat pentru un om valoros și talentat iar satisfacția este enormă când știu că am contribuit la renașterea' lui, iar voi publicul îl puteți vedea pe Alin Oprea în cea mai bună variantă a lui avută vreodată. Dumnezeu a considerat că el a meritat a doua șansă, așa că mie mi-a revenit misiunea' de a-l readuce la viața la care el mereu a visat și pe care mereu a meritat-o', a scris Medana pe Fcaebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton