Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele”. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda

 Ifrim Georgiana
.

Pe 15 septembrie, Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios și au avut o nuntă ca-n povești. La spectaculosul eveniment, au participat aproximativ 500 de invitați, dintre care mari artiști ai scenei românești. Recent, cei doi soți au oferit detalii din culisele nunții lor, susținând că totul a decurs exact așa cum și-au imaginat. Iată declarațiile lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei zile, Alin Oprea și Medana și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, fiind cununați religios de opt perechi de nași. Ulterior, cei doi soți și-au celebrat iubirea într-un restaurant exclusivist din Otopeni, iar invitații s-au distrat până în zori. Atmosfera a fost întreținută de tenorul Alin Stoica, Mioara Velicu, Mirabela, Angela Rusu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, nașa Mirela Nasturică, Mihai Napu și bandul său, Minodora, Julia Jianu și Radu Pietreanu. Alin Oprea și Medana au avut grijă ca totul să fie la superlativ, iar surprizele s-au ținut lanț pe parcursul întregului eveniment.

p10p10

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios. Au avut 500 de invitați, tort de 2 metri și 10 perechi de nași la nuntă: „Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă'

Citește și: Gheorghe Turda cântă la nunta cuplului Alin Oprea – Medana. Ce gen muzical va aborda: „Sunt singurul care cântă așa ceva'

Citește și: Atacul din sudul Ucrainei a fost văzut și filmat din județul Tulcea. Un localnic din Periprava a surprins momentul bubuiturii

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, după 3 ani de relație: „Da, este adevărat. Nu simt…'. Cum a reacționat afaceristul

Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă

La nunțat cuplului Alin Oprea – Medana, invitații au avut parte de mai multe surprize. Soția artistului a interpretat o canțonetă alături de Sorin Lupu, prim-tenor la Opera Națională din Cluj, moment pentru care s-a pregătit intens luni de zile. La plecare, participanții au primit volumul de poezii lansat de Medana chiar în ziua fericitului eveniment.

„Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricep. Credeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una! Surpriza cea mai mare mi-a făcut-o Medana, care a apărut împreună cu Sorin Lupu, prim-tenor la Opera Națională din Cluj, și a cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă. Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima dată am crezut că e făcătură, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi facă surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră!', a spus Alin Oprea, potrivit click.ro.

Iar Medana a completat: „Momentul acesta m-a terminat, pentru că mie nu-mi place să cânt, am trac, am vrut să iasă perfect. După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii. Singurul moment care pe mine, însă, m-a făcut să plâng, a fost momentul în care am dansat cu fiul meu, Darius. Am plâns de am rupt! A mai fost și momentul Corinei Chiriac, care a cântat o piesă unde am dansat împreună cu toate nașele și cu mama mea.

Nu am vrut o nuntă clasică, tradițională. Eu nu a vrut să fiu furată timp de 30-40 de minute. Eu am preferat să lansez cartea pe care am oferit-o cadou la plecare invitaților.

Am avut multe momente emoționante. Ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor, lansarea primului volum de poezii, premiat de către domnul doctor Victor Constantin Moruțoiu, membru al Uniunii Scriitorilor în cadrul Festivalului Literar Internațional cu premiul pentru debut în poezie „Cornelia Caragea', prezentat de doamna editor Nadia Farcaș de la Editura Ecou Transilvan'.

Gheorghe Turda a ieșit din spital pentru a cânta la nunta cuplului Alin Oprea – Medana

Gheorghe Turda a ținut să le facă o surpriză celor doi soți și a interpetat o priceasnă, fiind printre puținii artiști care abordează acest gen muzical. În ziua nunții, intepretul de muzică populară a cerut bilet de voie pentru a se externa din spital, gest care i-a emoționat nespus pe Alin Oprea și soția lui, Medana.

„Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector', a spus cei doi.

Ce artiști au cântat la nunta lui Alin Oprea și a Medanei

Peste 500 de persoane au participat la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, dintre care artiști unul și unul. Cu o asemenea desfășurare de forțe, unele momente artistice nu au mai avut loc, căci, spune Medana, evenimentul ar fi trebuit să se prelungească cu câteva ore bune.

„Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. Cei care ne-au iubit și ne-au prețuit au fost acolo: Mirela și Elvis Năsturică (care au fost și nași), Mindora, Daniela Gyorfi, Julia Chelaru, tenorii Alin Stoica, Adrian Mărcan și Mihai Napu, Mioara Velicu, Anca Țurcașiu, Gigi Gheorghiu, Cristi Dules, Radu Pietreanu, Axinte, Angela Rusu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu (care ne-au fost și nași), Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Alina Sorescu, Morris, Kamara, Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu, Vasilică Ceterașu, Maria Petchescu, Ionela Moruțan, Englezu etc.

Un alt moment emoționant a fost întâlnirea mea cu prietene de suflet, tare dragi mie, pe care nu le-am văzut de foarte mulți ani, una dintre ele fiind Comelli Ana, venită din Italia, special pentru nunta mea, căreia îi mulțumesc din suflet. Mitre Mina cu soțul Marius și Simona cu soțul Ciprian, care au venit din Spania, Simona Rotaru, din Germania, Nadia Kovacsz, din Oradea, Brigitte Selegean din Arad.

Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină', a mai spus Medana, potrivit sursei citate anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton