Alina Ceușan a născut o fetiță! Andreea Popescu a anunțat că prietena ei a devenit mamă a doua oară: „Am plâns de bucurie...”

 Ifrim Georgiana
.

Alina Ceușan a născut, iar fericitul anunț a fost făcut de buna ei prietenă, Andreea Popescu, pe rețelele de socializare. După un travaliu greu, cunoscuta vloggeriță a întâmpinat-o pe lume pe fiica ei, trăind momente de o fericire profundă. Ea mai are un fiu, pe Rock, în vârstă de 3 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 13 aprilie, Alina Ceușan a anunțat, printr-un videoclip postat pe Instagram, că este însărcinată cu al doilea copil. În mai multe rânduri, creatoarea de conținut și-a exprimat dorința de a avea o familie numeroasă, iar visul ei s-a împlinit acum. Ea și soțul ei, Raul Tișa, sunt de azi părinții unei fetițe.

alinnaaalinnaa

Citește și: Alina Ceușan va avea o fetiță: „Cel mai frumos cadou de ziua mea'. Cum a dat vestea și ce reacție a avut soțul ei

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

Citește și: Culiță Sterp a fost condamnat la închisoare cu suspendare, în urma accidentului pe care l-a provocat, în Cluj. În urmă cu 2 ani, a condus drogat și a fugit de la locul faptei

Citește și: Theo Rose a împlinit 27 de ani! Cum au întâmpinat-o colegii de la Vocea României și ce surpriză specială i-a făcut Anghel Damian / Imagini din culise

Alina Ceușan a născut

Cu doar câteva momente în urmă, Alina Ceușan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cu inima plină de bucurie, creatoarea de conținut a postat și o fotografie din maternitate, iar fanii au copleșit-o cu urări și gânduri bune.

Andreea Popescu, buna ei prietenă, a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare: „Am plâns de bucurie că astăzi s-a născut bebelina Alinei. Vă iubesc'.

Contracțiile au început încă de duminică, iar vloggerița știa că în orice moment își va putea strânge fiica în brațe. Alina s-a prezentat imediat la spital, pregătită pentru momentul nașterii.

„Am avut contracții reale de duminică. Iată-l pe Raul, mai stresat decât mine, pentru că mergem la spital', a dezvăluit Alina Ceușan pe rețelele de socializare.

Alina Ceușan: „De duminică au început niște contracții mai dureroase'

Din spital, Alina Ceușan și-a ținut fanii la curent cu privire la evoluția lucrurilor.

„Am făcut toate testele necesare. (…) Ne pregătim încet de intervenție. Sunt niște contracții, de duminică au început niște contracții mai dureroase și azi noapte la fel, (…) m-am foit destul de mult. (…) Nu îmi vine să cred că o s-o vedem așa de curând, nu îmi vine să cred că se întâmplă', a spus Alina Ceușan.

Alina Ceușan mai are un fiu

În 2020, Alina Ceușan l-a adus pe lume pe fiul ei, Rock. Creatoarea de conținut a născut prin cezariană după un travaliu greu, de douăsprezece ore.

„Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împins. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: „Deci tu ai fost tot acest timp, înăuntru', a scris Alina Ceușan pe pagina de socializare, în ziua în care a devenit mamă pentru prima dată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton