Alina Ceușan, criticată dur pentru numele ales copilului, dar și pentru cum se comportă ca mamă. Răspunsul genial al vedetei

.

Alina Ceușan este mamă de două zile și deja și-a atras un val de critici din partea unora dintre urmăritoarele sale. Ba că se machiază în spital, ba că se filmează când alăptează, ba că se spală prea des, însă ce a deranjat-o pe blondă cel mai mult a fost reacția unora dintre fani în legătură cu numele ales pentru băiețel, respectiv Rock.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Așa cum era de așteptat, și Alina Ceușan a intrat în vizorul femeilor care niciodată nu sunt mulțumite de nimic și găsesc o satisfacție uriașă din a critica vedetele. Dincolo de miile de comentarii prin care a fost felicitată, blonda a primit și reacții negative din partea urmăritorilor săi.


Imediat ce a dezvăluit numele ales pentru băiețelul său, Alina Ceușan a primit și previzibilele critici.

„Mai bine îi punei un nume normal, nu un stil de muzică!„, s-a grăbit cineva să aprecieze. „Cum să-i pui numele Rock?', s-a indignat altcineva.


Alina Ceușan nu a ignorat criticile și le-a răspuns pe măsură fanilor nemulțumiți: „Mai bine îi pui tu copilului tău ce nume vrei, nu crezi? Românisme… Lasă că în presă îl cheamă Vladimir și e fată. Vedeți-vă de ale voastre că nu v-am întrebat părerea!', a fost una dintre replicile Alinei.


Ulterior, vedeta a continuat: „Tu poți să-i pui ce nume vrei tu copilului tău. Uite că, după multe căutări, numele ăsta a venit la noi, într-o seară. O să vă povestesc la momentul potrivit despre cum l-am ales. Și da, știam că urmează astfel de reacții și nu, nu ne pasă. Hello, Vasile!'.

„Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii’ mai puteți voi cu voi?'

Totodată, nu a fost pe placul unor mame nici că Alina se aranjează prea mult. „Am observat că ești cam obsedată de îngrijirea personală, cred că numai asta faci de dimineață până seară. După ce vine copilul o să vezi că poți trăi și fără atâta exagerare pentru că nu o să mai ai timp din belșug, au fost cuvintele, transmise zilele trecute, care au înfuriat-o pe Alina Ceușan.


Vedeta a oferit însă un răspuns prompt, criticând o astfel de mentalitate: „Credeți că copilului îi face plăcere să aibă o mama care nu a făcut duș de patru zile?.

Citește și:

Cum arăta Alina Ceușan, concurentă la Asia Express sezonul 3, înainte de operațiile estetice. A investit bani în transformarea ei

Alina Ceușan a criticat și atitudinea mamelor care obișnuiesc să se pună unele pe altele la zid, fără a manifesta solidaritate feminină.

„Foarte drăguțe noi femeile una cu alta în general, aici, pe YouTube, peste tot. Ce woman empowerment în țara asta? Vindeți coșmarul că venirea unui copil pe lume înseamnă sfârșitul vieții tale. Poate fi și așa. Dacă vrei tu asta. Nu vă mai plângeți de milă, aveți grijă de voi să puteți avea grijă de alții la full-speed after. Găsiți-vă timp pentru voi, be a woman! First of all, a răspuns Alina Ceușan.


Influencerița susține că un copil nu trebuie să te facă mai puțin femeie.

„Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii mai puteți voi cu voi? Credeți că copilului îi face plăcere să aibă o mamă care nu a făcut duș de patru zile? Stresată și ieșită din pepeni? Lasă-l dragă, dacă-i drac, să plângă 5 minute în pătuț lângă duș, până faci duș. (…)

A fi mamă nu înseamnă să renunți la a fi femeie, că asta ești în primul rând, dar dacă voi vă doriți asta e okey, just dont peach it. Nu mai speriați alte femei că nu pot face nimic de copil. Repet, copilul a venit în viața ta, nu tu în a lui. Ajută-l, iubește-l, ține-l lângă tine, oferă-i timp și iubire, dar învață-l viața, adaptează-l la situație, mai spune vedeta.


Citește și:

Cum arată Alina Ceușan nemachiată. Toate fotografiile ei sunt editate: ‘Instagramul nu este viața reală’