Alina Ceușan spune că s-ar căsători cu Răzvan Fodor, dacă nu ar fi măritată: „E un bărbat mișto! Are și carismă...”. Au fost colegi la Asia Express

.

Alina Ceușan spune că s-ar căsători cu Răzvan Fodor, dacă nu ar fi măritată. Alina Ceușan este una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut de la noi din țară. De curând, a acceptat să facă parte din proiectul „Love Island' România, format cumpărat de PRO TV, în calitate de gazdă a show-ului. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alina Ceușan a vorbit despre sursele ei de venit, mărturisind că activitatea de influencer îi asigură un stil de viață la care mulți visează. Iată despre ce sumă este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Alina Ceușan spune că s-ar căsători cu Răzvan Fodor, dacă nu ar fi măritată. Alina Ceușan și-a început activitatea în mediul online ca blogger, iar în prezent, este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Dincolo de veniturile pe care le obține din campaniile de imagine, prezentatoarea de la „Love Island’ și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, fiind o împătimită a modei. Alina Ceușan a recunoscut că activitatea din online îi asigură venituri consistente, iar în emisiunea lui Cătălin Măruță, a dezvăluit suma pe care o câștigă în fiecare lună.


Citește și: Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim’

Citește și: Alina Ceușan prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV. Când are loc premiera: „Este unul dintre cele mai tari formate din lume’

Citește și: Gabriela Cristea nu vrea să audă de împăcarea cu tatăl ei: „Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta'


Citește și: Cine este Sorin Bontea. Tot ce nu știi despre juratul Chefi la Cuțite: biografie, familie, carieră

Alina Ceușan spune că s-ar căsători cu Răzvan Fodor, dacă nu ar fi măritată

Recent, Alina Ceușan a acceptat să ia parte la Rubrica „Sosurilor iuți’, din emisiunea lui Cătălin Măruță. Fără să stea prea mult pe gânduri, creatoarea de conținut a răspuns la întrebările incomode, inclusiv cele legate de veniturile ei.


Întrebată care este „suma medie pe care o câștigă lunar din online’, prezentatoarea de la „Love Island’ România a precizat că este vorba de 15.000 de euro. Pe lângă asta, se adaugă salariul încasat la PRO TV și profitul obținut din afacerea cu haine.

În cadrul aceleiași emisiuni, Alina Ceușan a fost provocată să spună numele bărbatului din showbiz cu care s-ar mărita, dacă nu ar fi deja căsătorită. Fără să ezite, aceasta a răspuns: „Răzvan Fodor. E un bărbat mișto! Are și carismă…’.


Alina Ceușan prezintă emisiunea „Love Island’ România

Începând din această toamnă, la PRO TV, va debuta emisiunea „Love Island’, iar Alina Ceușan este prezentatoarea show-ului. Creatoarea de conținut va petrece două luni în Tenerife, pentru filmările emisiunii, alături de fiul ei, Rock.


„Am ținut acest secret față de voi o vreme, dar acum a sosit momentul: Sunt încântată să vă anunț că voi fi gazda voastră la @loveislandro în această toamnă. Primul sezon al emisiunii originale care a uimit lumea va fi o provocare pentru noi toți, iar eu sunt mândră să fac parte din acest proiect uriaș care celebrează cuplurile și dragostea care le aduce împreună. Îmbarcați-vă în această călătorie alături de noi în această toamnă pe @voyo.ro și @protv_romania. Ne vedem acolo. Tenerife, venim!’, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram