Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim”

.

Din toamnă, la PRO TV, va debuta emisiunea „Love Island', prezentată de Alina Ceușan. Creatoarea de conținut din Cluj a făcut primele declarații despre show-ul de dating, ținând să precizeze că filmările vor avea loc în Tenerife, timp de 2 luni. Iată ce decizie a luat gazda emisiunii în privința fiului ei, Rock, în vârstă de aproape 3 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De curând, PRO TV a anunțat grila de toamnă, în care este inclusă și emisiunea „Love Island’, un format care a cucerit publicul internațional. Două grupuri – unul alcătuit din femei și altul din bărbați – sunt aduse într-o vilă de lux, unde au ocazia să socializeze și să creeze conexiuni autentice, cu speranța de a-și găsi sufletul pereche. Gazda dating show-ului este Alina Ceușan, cunoscută creatoare de conținut și fostă concurentă în emisiunea „Asia Express’.

Citește și: Alina Ceușan prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV. Când are loc premiera: „Este unul dintre cele mai tari formate din lume’


Citește și: Alina Ceușan, mesaj de susținere pentru Carmen Grebenișan, la Survivor 2023: „Sunt convinsă că va ajunge în finală'

Citește și: Fratele fetei ucise în Mangalia face acuzații grave despre criminală: „Patronul a șantajat-o pe sora mea, Alina, să îi scrie demisia Loredanei pentru că nu mai dorea sa întrețină relații sexuale cu ea'

Citește și: Cum a fost filmat iubitul Danielei Crudu la botezul fiicei lor: „Pentru fetița lui…’. Imagine emoționantă cu micuța Daiana Maria


Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife

La finalul lunii septembrie, Alina Ceușan va pleca două luni în Tenerife, acolo unde au loc filmările emisiunii „Love Island’ România. Creatoarea de conținut a precizat că nu i-a cunoscut pe cei 10 concurenți, însă este convinsă că experiența din mediul online o va ajuta în rolul de prezentatoare TV.

„Urmează să plecăm la finalul lunii septembrie. Avem 10 concurenți, cinci cupluri posibile pentru fiecare, toți concurenții sunt „single, ready to mingle’. Nu i-am cunoscut, îi vom cunoaște odată cu publicul.


E o provocare pentru mine, îmi place tot ce se întâmplă aici, m-am simțit foarte bine pentru început, la acest eveniment cu presa. Fac treaba asta de 11 ani, în online, cred că am o anumită ușurință în a comunica, în a-mi verbaliza gândurile. În rest, e un proiect nou, e primul sezon, încercăm să vedem cum facem lucrurile să funcționeze foarte bine, mai ales pentru publicul din România.

Deja e un show care a făcut senzație în foarte multe țări. Cred că o să aibă succes și la publicul din România și cred că am fost o alegere bună pentru acest rol. Am și anii de online în spate, care se leagă foarte bine. Și, de fapt, vom avea o aplicație, în care publicul nu e doar spectator, e acolo cu noi și poate interveni în ceea ce se întâmplă în casă. Iar eu îmi știu foarte bine lucrurile de făcut în online!’, a precizat creatoarea de conținut, potrivit cancan.ro.


Ce decizie a luat Alina Ceușan în privința fiului ei, Rock

Alina Ceușan a decis ca fiul ei, Rock, s-o însoțească în Tenerife, pe durata filmărilor pentru „Love Island’. Prezentatoarea TV intenționează să-l înscrie la o grădiniță de acolo, având în vedere că, la aproape 3 ani, micuțul vorbește și engleză.


„Plecăm împreună în Tenerife, împreună cu Rock. Raul o să mai vină și el. Plec împreună cu asistenta mea, cu make-up și păr, că dacă s-a zis că sunt divă, măcar să fiu divă. Ceușan e figurantă, măcar să fie până la capăt. Dar merg împreună cu Rock acolo, îi caut și grădiniță, el știe deja engleză, poate învață și spaniolă. Stăm acolo împreună, în toată perioada asta, n-avem cum să ne despărțim, că tot timpul am mers cu el peste tot’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook