Alina Ceușan va avea o fetiță: „Cel mai frumos cadou de ziua mea”. Cum a dat vestea și ce reacție a avut soțul ei

.

Alina Ceușan va avea o fetiță. Influencerița a făcut anunțul chiar de ziua ei de naștere, pe 1 Iunie, zi în care e sărbătorită și Ziua Copilului. Așadar, ea și soțul ei, Raul Tișa, vor avea, în curând, al doilea copil. Aceștia mai au împreună un băiețel, pe nume Rock. Iată când va naște vedeta, dar și ce reacție a avut soțul ei când a aflat sexul bebelușului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Alina Ceușan și-a ținut fanii pe jar o vreme, după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta anunța în aprilie că familia ei să mărește, iar weekend-ul trecut, de ziua ei de naștere, sărbătorită pe 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, a dezvăluit ce sex are bebelușul pe care-l poartă în pântece. Aceasta va avea o fetiță. Ea și soțul ei, Raul Tișa, sunt deja părinții unui băiețel superb, pe nume Rock.

alina-ceusan-sex-bebelus-1alina-ceusan-sex-bebelus-1

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

Citește și: Alina Ceușan, despre divorțul prietenei ei, Carmen Grebenișan: „Cred că a fost o decizie înțeleaptă pentru modul în care „evolua' relația ei de ceva timp”

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au făcut nuntă în America, iar evenimentul a fost de basm: „El mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate”

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit religios de ziua ei de naștere. Vedeta PRO TV a fost cununată chiar de către tatăl ei, iar Andreea și Cabral Ibacka i-au fost nași/ Imagini emoționante de la nuntă

Alina Ceușan va avea o fetiță

Creatoarea de conținut a anunțat sexul bebelușului într-un mod inedit și, totodată, emoționant. Aceasta s-a folosit de un tort aniversar pentru gender reveal, al cărui interior roz a dat de înțeles că în familia Alinei Ceușan va ajunge, curând, o fetiță. Potrivit spuselor vedetei, ea și familia ei deja sunt îndrăgostiți de cea mică.

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră', a scris Alina Ceușan în mediul online.

Cum a reacționat soțul ei

Nu doar Alina Ceușan, ci și soțul și fiul ei s-au bucurat enorm când au aflat vestea. Partenerul vedetei, Raul Tișa, nu s-a mai oprit din zâmbit atunci când a văzut că interiorul tortului ascundea culoarea roz.

„Iubire, este fetiță! Nu-mi vine să cred. Mamă, ce mi-am dorit să nu se spargă tortul în ceva albastru', a spus Raul Tișa.

Cum l-a anunțat Alina Ceușan pe fiul ei, Rock, despre sarcină

Alina Ceușan și Raul Tișa au o relație de mulți ani și s-au căsătorit în 2019. Prezentatoarea emisiunii „Love Island' de la Pro TV și soțul ei, de profesie hairstylist, au devenit prima dată părinți în 2020. În prezent, creatoarea de conținut e însărcinată pentru a doua oară. Pe rețelele de socializare, ea a postat un filmuleț în care s-a lăsat surprinsă în diverse ipostaze. În primul cadru, aceasta apare plângând, probabil datorită emoțiile provocate de a doua sarcină.

Filmulețul continuă apoi cu o scenă emoționantă, de familie, în care Alina Ceușan și Raul Tișa îi spun fiului lor, Rock, că-i vor oferi cel mai mare cadou, un frate sau o soră. Mai apoi, vedeta apare și la un control de rutină a sarcinii, când medicul îi face ecografie.

Filmulețul se încheie cu Alina Ceușan la o ședință foto specială, pe care a făcut-o pentru a anunța sarcina, dar și cu o serie de poze cu ea și fiul ei, Rock, în pat.

De asemenea, influencerița a făcut și câteva declarații în scrisoarea deschisă pentru fiul ei, care anunță că e însărcinată pentru a doua oară. Aceasta va naște în luna august.

„Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.

Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu, cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm că schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil', a scris Alina Ceușan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton