Alina Laufer a recunoscut că soțul ei, Ilan Laufer, aduce banii în casă, iar ea are grijă de copii: ”Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Eu mă ocup de...”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Laufer a recunoscut că soțul ei, Ilan Laufer, aduce banii în casă, iar ea are grijă de copii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după divorțul de Jorge, Alina Laufer și-a refăcut viața, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ilan Laufer. S-a căsătorit în anul 2013 cu politicianul Ilan Laufer, care nu duce deloc lipsa banilor, astfel că recent, frumoasa blondină a recunoscut ea se ocupă de copii și de locuința lor, iar cel care întreține casa este bărbatul familiei, și anume soțul ei, Ilan Laufer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Laufer nu s-a ascuns și a spus clar că nu merge la muncă și nici nu aduce vreo sursă de venit în casă, asta fiindcă principala ei ocupație este buna creștere a copiilor săi. Fosta soție a lui Jorge este mama a trei copii. Din mariajul cu el o are pe Karina, iar din căsnicia cu Ilan Laufer are gemeni. Fără a se sfii, Alina Laufer a explicat de mai multe ori că nu o ajută nimeni în creșterea copiilor, nici bunicii, dar nici vreo bonă.

laufer-alinalaufer-alina

Deși situația financiară le permite să își angajeze o bonă, mai ales pentru gemeni, care au o vârstă destul de fragedă, Alina și Ilan Laufer au decis că mai bine decât ei nu le poate crește nimeni copiii, astfel că au exclus imediat ipoteza unei bone. Aceștia s-au organizat foarte bine, astfel încât el este cel care aduce banii în casă și tot ce ține de domeniul financiar, pe când ea se asigură de buna educație a copiilor și că nu le lipsește nimic.

Citește și: Ce probleme a avut Alina Laufer cu gemenii, în ultimele luni: „Cei mici au fost destul de…'. Care este acum starea de sănătate a micuților

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează și…'

Citește și: Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: „A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și…”

Citește și: Ce mesaj a postat soția preotului Visarion Alexa, după scandalul în care preotul a fost acuzat de agresiune sexuală: „După 20 de ani…”

Alina Laufer a recunoscut că soțul ei, Ilan Laufer, aduce banii în casă, iar ea are grijă de copii

Alina Laufer nu s-a sfiit să recunoască în fața tuturor faptul că meserie ei de bază în acest moment este rolul de mamă, pe care-l iubește extrem de mult. Frumoasa blondină are grijă de casă, dar cel mai mult de cei trei copii ai săi, mai ales de gemeni, care sunt încă micuți spre deosebire de Karina, fiica din mariajul cu Jorge. Alina Laufer este mamă cu normă întreagă, iar acest lucru o epuizează uneori, însă cu toate astea, face o treabă exemplară.

Eu mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă în casă, de cumpărături, de plătit facturi, de mâncare, de copii de dimineața. Îi trezesc, îi pieptăn, îi îmbrac etc. Ilan se ocupă să fie bani pentru a plăti facturile și aprovizionarea și etc. Dimineața, el se trezește și primul lucru sare din pijamale și duce câinele afară cât timp eu mă ocup de copii. Seara, la fel, când venim fiecare de la treburi, după-amiaza, luăm copiii de la grădiniță.', a declarat Alina Laufer pentru unica.ro.

Ilan Laufer, un tată implicat în creșterea copiilor săi

Ei bine, nu doar Alina Laufer se ocupă de creșterea gemenilor, asta fiindcă și Ilan Laufer este un tată extrem de implicat, însă doar atunci când timpul îi permite. Nu poate merge atât de des în parc precum mama lor cu ei, dar totuși are grijă ca în fiecare zi să petreacă timp de calitate cu ei, fie când se joacă, fie când îi spală, momente în care soția lui se bucură de câteva minute de liniște sau se ocupă de treburi mai personale.

Eu le dau de mâncare, Ilan se joacă cu ei, în acest timp eu mă pregătesc să mergem împreună în parc. Baie le face numai el, dar când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea: uscat pe păr, spălat pe dinți. Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Altfel n-am face față. Noi nu petrecem tot timpul împreună pentru că Ilan este genul de persoană care nu stă foarte mult la birou. El aleargă în toate părțile, este foarte mobil. Noi oricum tot timpul liber îl petrecem împreună, n-avem o secundă de liniște separat pentru că trebuie să fim cu copiii.

Noi nu avem nici bone, nici bunici care să fie implicați foarte mult în creșterea lor. Nu ne-am gândit la bonă. Nu e o variantă pentru noi. Ne place să fim alături de copii și să fim noi cei care le oferim educația atât de necesară. Cei 7 ani de acasă vrem să-i capete de la noi', a mai spus Alina Laufer.

Alina Laufer și soțul ei acordă o mare importanță educației copiilor

Alina și Ilan Laufer nu duc grija banilor, asta fiindcă el câștigă sume impresionante, însă cu toate astea, au grija ca micuții lor să nu crească cu o educație financiară greșită, motiv pentru care nu aruncă banii pe jucării sau lucruri pe care le vor, dar care totodată sunt extrem de scumpe. Alina Laufer consideră că un copil se poate juca cu numeroase lucruri din casă, fără a arunca banii pe jucării scumpe, iar pentru asta nu a putut să nu dea și un exemplu, cu care și-a liniștit copiii într-o seară.

Sunt, într-adevăr, anumite lucruri care mi se par exagerat de scumpe, dar în același timp, dacă nu vrei să dai banii pe extravaganțe, consider că poți să-ți crești un copil și cu posibilități modeste, decente. Nu ești obligat să iei jucării de la cele mai scumpe magazine, să iei o tonă. Ai noștri nu au jucării decât foarte puține. Nu le cumpăr jucării decât foarte rar. Asta pentru că vreau să se bucure atunci când le primesc și doi – fiind doi vreau să se joace foarte mult între ei, se dezvoltă altfel. Îi pun să facă activități prin casă. Pentru ei, o joacă înseamnă, spre exemplu, să încarce mașina de spălat vase. Li se pare fantastic. Aseară le-am dat de lucru o jumătate de oră, la bucătărie, cu o fasole galbenă. I-am pus să mute dintr-un castron în altul. Așadar, poți improviza, nu trebuie să dai banii pe jucării scumpe', a concluzionat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton