Alina Laufer și-a făcut o nouă intervenție estetică: ”Acum, fața mea arată bine și în realitate, dar și în poze”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Laufer și-a făcut o nouă intervenție estetică. Înainte cu doar câteva zile de Sărbătorile Pascale, frumoasa vedetă de la Kanal D a mai bifat o schimbare pe care voia să o facă la nivelul feței. Nu, de data aceasta nu este vorba despre injectări cu acid hialuronic și nici despre 'cat eyes', ci de o cu totul și cu totul altă procedură. Iată despre ce schimbare este vorba, de fapt, cum se simte acum, dar și ce spune despre rezultatele obținute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută drept realizatoarea rubricii „Rețetă în 5 minute' de la Știrile Kanal D. În ultima vreme, aceasta a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni pentru e retușa micile imperfecțiuni care nu-i plăceau la aspectul ei fizic, fie că vorbim despre zona feței sau întreg corpul în general.

laufer6laufer6

Ei bine, lista nu s-a terminat, astfel că recent a intrat din nou în cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură. Soția omului de afaceri israelian, Ilan Laufer, și prezentatoare a unei rubrici în cadrul Știrilor Kanal D, a povestit recent prin ce intervenție a trecut, dar și cum se simte acum. Iată care este diferența!

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte: „Mi-ar fi benefic'

Citește și: Ce s-a întâmplat în ziua în care Jorge și Alina Laufer au divorțat: „Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul!”

Citește și: Actorul Robert Powell a suferit un accident pe platourile de filmare ale peliculei „Iisus din Nazareth”: „Aproape am murit”

Citește și: Laura Lavric și-a iertat sora, dar nu vrea să mai aibă vreo legătură cu ea: „E un om invidios, răutăcios”. Ecaterina îi este datoare cu 10.000 de euro artistei

Alina Laufer și-a făcut o nouă intervenție estetică

Alina Laufer are mare grijă de imaginea ei și este dispusă să facă orice pentru a arăta așa cum își dorește. După mai multe opreații și intervenții estetice, de data aceasta vedeta de la Kanal D întâmpină Paștele cu o nouă față. Mai concret, soția omului de afaceri israelian, Ilan Laufer, a ales de data aceasta o procedură minim-invazivă, de reconturare mandibulară pentru a avea un profil mai frumos.

Procedura în sine poartă denumirea de Jawline, iar prin această intervenție vedeta a scăpat de surplusul de grăsime de sub bărbie, astfel că acum se bucură de reconturarea facială instantanee, umplerea golurilor de la nivelul feței și sculptarea nechirurgicală a profilului facial.

„În urma acestei proceduri, pot spune că fața mea arată mai bine și în realitate, și în poze. E o diferență subtilă. Această procedură nu a durut deloc. Am avut o doctoriță foarte bună, cu mână ușoară, ceea ce a făcut să nu simt nimic. Se așază din ce în ce mai bine acidul hialuronic. Nu îl mai simt deloc. De fiecare dată când plec de la Swiss Clinics, plec mulțumită și încântată', a dezvăluit Alina Laufer pentru FANATIK.

Ce intervenții estetice are Alina Laufer

Alina Laufer este fără doar și poate o împătimită a operațiilor estetice, astfel că de anul trecut a semnat un contract cu clinica lui Valentin Burada, având încredere încă din primul minut în echipa de doctori care i-a estompat imperfecțiunile de care s-a plâns. Printre operațiile estetice pe care și le-a făcut Alina până acum se numără o rinoplastie, implantul mamar, liposucții în jurul coapselor sau banala injectare deja de acid hialuronic în buze, dar și „cat eyes' (ochi de pisică).

Dincolo de succesul de pe plan profesional, Alina Laufer este împlinită și pe plan personal. Este căsătorită cu politicianul israelian Ilan Laufer, cu care are doi gemeni împreună. De asemenea, vedeta mai are o fată, pe Karina, din relația pe care aceasta a avut-o cu cântărețul Jorge.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton