Ce probleme a avut Alina Laufer cu gemenii, în ultimele luni: „Cei mici au fost destul de...”. Care este acum starea de sănătate a micuților

.

În ultimele luni, Alina Laufer a fost destul de absentă din mediul online și a refuzat aparițiile televizate, lucru care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii acesteia. Recent, soția lui Ilan Laufer a scris un mesaj pe rețelele de socializare, explicându-și dispariția din ultima perioadă. Blondina spune că gemenii ei, Davina și Nathaniel, au avut probleme de sănătate, așa că și-a dedicat toată atenția celor mici. Iată mesajul postat de Alina Laufer!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Alina și Ilan Laufer formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au devenit părinți pe 15 februarie 2021, atunci când fosta prezentatoare TV a născut o pereche de gemeni, o fetiță și un băiețel, la Maternitatea Giulești. Soția omului de afaceri s-a chinuit mult timp să rămână gravidă și a reușit în urma unei proceduri de fertilizare in vitro. Cei doi copii s-au născut la 7 luni și au stat internați în spital timp de câteva săptămâni bune.

Deși obișnuia să-și țină urmăritorii la curent cu toate noutățile din viața ei, Alina Laufer a fost destul de absentă din mediul online în ultimele luni. Se pare că gemenii ei și a lui Ilan Laufer au avut probleme de sănătate, așa că toată atenția acesteia s-a îndreptat asupra lor.


Citește și: Ce s-a întâmplat în ziua în care Jorge și Alina Laufer au divorțat: „Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul!'

Citește și: „Mi-a venit să plâng, încăpeau într-o palmă'. Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor

Citește și: Puya își renovează casa de la țară cu ajutorul muncitorilor nepalezi. Artistul îi cinstește cu grătar și le pune muzică după ce termină treaba

Citește și: Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum'


Ce probleme a avut Alina Laufer în ultimele luni

În urmă cu câteva zile, Alina Laufer a postat un mesaj pe rețelele de socializare, explicându-și absența din mediul online și de la TV. Fosta prezentatoare TV spune că gemenii ei s-au confruntat cu problemele de sănătate de la începutul acestui an, așa că le-a dedicat tot timpul și atenția ei. În prezent, starea de sănătate a micuților Davina și Nathaniel s-a îmbunătățit considerabil, așa că Alina Laufer este pregătită să-și reia activitatea.


„Bună, dragii mei! Știu că în ultima vreme m-ați dat dispărută poate, însă am avut absență motivată. Cei mici mi-au ocupat tot timpul, pentru că au fost destul de bolnăviori anul acesta. Acum, în sfârșit, sunt bine, așa că am și eu puțin timp pentru mine’, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer

Nu demult, Alina Laufer a trecut pragul medicului estetician, acolo unde și-a injectat acid hialuronic și botox. Vedeta este mulțumită de rezultatele obținute, mai ales că diferența este destul de subtilă.


„În urma acestei proceduri, pot spune că fața mea arată mai bine și în realitate, și în poze. E o diferență subtilă. Această procedură nu a durut deloc. Am avut o doctoriță foarte bună, cu mână ușoară, ceea ce a făcut să nu simt nimic. Se așază din ce în ce mai bine acidul hialuronic. Nu îl mai simt deloc’, a dezvăluit fosta soție a lui Jorge pentru Fanatik.


„Au zis că nu putem avea copii vreodată’

Alina și Ilan Laufer s-au chinuit timp de 10 ani să devină părinți. Fosta prezentatoare TV a povestit pe larg despre momentele dificile prin care a trecut cu soțul ei, căci medicii le-au spus că nu vor putea avea vreodată copii.

„Nu, infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult. Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat, și timp de 10 ani ne-am luptat cu această infertilitate masculină.


Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem. Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare în care ai nevoie de unul singur viabil, nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Inclusiv am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, for ever. Au zis că nu putem avea copii vreodată.


Am trecut prin astfel de momente, nu ne-am pierdut speranța. Pentru noi a fost benefic că am stat în afara României, am plecat din țară doi ani, în SUA, și, poate, cine știe, Dumnezeu acolo, în bunătatea Lui, l-a relaxat pe Ilan, i-a făcut viața mai ușoară. Iar când ne-am întors în țară, în pandemie, în 2020, ne-am făcut analize. Noi mereu ne făceam analizele și am găsit spermatozoizi astfel încât am putut să facem o fertilizare. Am avut 3-4 tentative de fertilizări și am rămas însărcinată’, a explicat Alina Laufer, potrivit ego.ro.

Sursa foto: Facebook