Cum își alină mama Laurei Stoica dorul de fiica ei care a murit acum 16 ani: "Muzica ei nu lipsește din casă"

 Dumba Gabriela
.

Mama Laurei Stoica a suferit enorm după fiica ei care a murit acum 16 ani și spune că a ajuns într-un punct în care simte resemnare. Mama Laurei Stoica își alină dorul de fiica ei cu ajutorul fotografiilor, amintirilor și muzicii care nu lipsește din casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 9 martie s-au împlinit 16 ani de la moartea Laurei Stoica, într-un cumplit accident de mașină, în care a pierit şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, baterist în trupa sa. Mama solistei a dezvăluit că îi ascultă mereu muzica fiicei sale şi nu se desparte de fotografiile cu Laura.

45-145-1

Muzica, fotografiile și amintirile îi alină dorul mamei Laurei Stoica de fiica ei

Mama Laurei Stoica își alină dorul prin fotografiile pe care le are, prin muzica ei care o trezește zilnic, şi, mai ales, prin amintirile pe care le are încă vii cu scumpa ei fiică.

 „Au trecut destul de mulți ani, și cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple, zilele omului sunt de la El de Sus. Însă o am pe Laura în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei, de momentele emoționante de la concursurile de muzică.

O am pe Laura în ochi prin prisma fotografiilor cu ea care stau în același loc de când nu mai este ea. O am în urechi prin prisma muzicii ei nelipsite din casă, vocea ei, mesajul pieselor.

Nu am mai visat-o de mult timp”, a mărturisit mama Laurei Stoica, pentru Click!.

Citește și: Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor:„De când a început competiția asta am fost singur’

Citește și: Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis.Ea avea 18 ani, el 53!

Mama Laurei Stoica are casa plină cu fotografii ale fiicei sale

Mama Laurei Stoica a decorat toată casa cu fotografii ale fiicei sale. Astfel, are senzația că o are aproape pe Laura și în minte îi vin amintiri frumoase, când artista era fericită și zâmbea.

Am casa plina de fotografii cu Laura, iar pe unele le tin in telefon, dar si in calculator. In total, sunt peste 100 de poze care imi amintesc de fiica mea. Pe vremea cand traia, imi lumina privirea. Nu o prea visez, desi ma gandesc mereu la ea ', spunea mama Laurei Stoica acum câțiva ani.

Laura Stoica a murit acum 16 ani

În anul 2006, o tragedie a șocat lumea muzicii românești. În seara de 9 martie, Laura Stoica se întorcea în București, alături de logodnicul său, Cristian Mărgescu, după ce susținuse un concert.

Înainte de localitatea Sineşti, un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit în plin vehiculul în care se aflau cei doi logodnici. Vestea că Laura și iubitul ei s-au stins din viață a fost cu atât mai cutremurătoare, luând în considerare că artista era însărcinată la acea vreme.

Laura Stoica, devenita celebra  in 1991, cu 'Un actor grabit', piesa care i-a adus 'Premiul de Debut',  la 'Cerbul de Aur', avea doar 38 de ani cand inima ei a incetat sa mai bata.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton