Alina Pușcaș a recunoscut că nu mai poate face copii, după ce s-a zvonit că este din nou însărcinată: ”Singura variantă ar fi o fertilizare în vitro. Am recurs la asta pentru că...”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Pușcaș a recunoscut că nu mai poate face copii, după ce s-a zvonit că este din nou însărcinată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute fanii au tot vorbit despre o posibilă sarcină a Alinei Pușcaș. Totul a pornit după ce îndrăgita prezentatoare TV a postat o fotografie în care ținea mână pe burtă, astfel că marea ei comunitate a crezut că vrea să transmită un mesaj subtil, și anume că o să fie mamă pentru a patra oară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au grăbit să tragă concluziile și să spună că Alina Pușcaș este însărcinată. Ba mai mult decât atât, i-au lăsat și mesaje prin care o felicitau pentru cea de a patra sarcină. Fără a mai ezita, după ce s-a amuzat copios pe seama acestor interpretări, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva„ a explicat că nu este vorba despre o sarcină, ci doar încerca să ascundă bustiera în pozele respective.

alina-puscas-tata-1alina-puscas-tata-1

Citește și: Cum mențin Alina Pușcaș și soțul ei pasiunea în cuplu: „Ne facem timp doar pentru noi doi. Câteva ore închiși în dormitor…'. Detalii despre nunta lor și rochia de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce dietă slăbește Alina Pușcaș în timp record: „Fac fasting fără să îmi dau seama'. A dat jos patru kilograme în câteva zile

Citește și: Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. E căsătorit de 15 ani cu o actriță

Citește și: Marius Manole s-a accidentat grav în timpul unui spectacol, la teatru: „Am fost la spital, unde m-au cusut și…”. Cum au reacționat Maia Morgenstern și Oana Pellea

Alina Pușcaș a recunoscut că nu mai poate face copii, după ce s-a zvonit că este însărcinată pentru a patra oară

Alina Pușcaș nu a stat pe gânduri și le-a explicat imediat fanilor că nu este vorba despre o sarcină, ba mai mult, a precizat că ținea mâna sub sâni și nu pe burtă. Ce-i drept, deși aceste zvonuri nu au fost pe placul ei, într-un final a recunoscut că s-a amuzat foarte tare să vadă cum oamenii deja o felicitau pentru sarcină deși nu a confirmat acest lucru sau declarat că ar mai vrea un copil.

Am râs cu lacrimi în primă fază, nu se poate! De la o fotografie în care eram într-un sacou, de care mă țineam de fapt ca să nu se vadă bustiera și țineam mâna sub sâni, nu o țineam pe burtă. Era un îndemn la a zâmbi toată ziua, pentru că eram cu zâmbetul larg. A apărut că sunt însărcinată a patra oară! Ferească Dumnezeu! Dar de unde știu? Că eu nu știu!', a fost reacția prezentatoarei TV pe rețelele de socializare.

Ei bine, dacă ea a zâmbit și s-a amuzat copios, mulți au fost curioși cum a reacționat soțul ei. Se pare însă că Mihai Stoenescu nu a văzut speculațiile și nici urările de bine de la poza ei, însă cu siguranță a fost înștiințat de către colegii săi.

Mihai nu a văzut informația, dar probabil că i-au trimis după aceea colegii să facă mișto de el. El e super relaxat, pentru că știe că nu mai avem cum să rămân însărcinată', a precizat ea.

Alina Pușcaș: „Singura variantă prin care pot să mai fac un copil ar fi o fertilizare în vitro„

Alina Pușcaș are acasă trei copii superbi, două fetițe și un băiețel, astfel că după cea de a treia sarcină, atât ea, cât și soțul ei, au luat decizia de a rămâne părinți de trei și nu mai mult. Prin urmare, prezentatoarea TV a mers la medic pentru a i se lega trompele și a nu mai putea să rămână însărcinată. Fiindcă tot a venit vorba despre acest subiect și s-a zvonit că va aduce pe lume cel de al patrulea copil, Alina Pușcaș a dezvăluit public că nu mai poate face un alt copil pe cale naturală, ci doar prin fertilizare în vitro, metodă la care nu o să apeleze vreodată.

Nu există o problemă medicală, ci pur și simplu mi-am clipsat, sunt prinse cum ar veni, nu se mai poate. Singura variantă prin care pot să mai fac un copil ar fi o fertilizare în vitro, ceea ce nu o să se întâmple. Am recurs la asta pentru că mi-am dorit să nu mai folosesc anticoncepționale. În principiu, oricum aveam de gând să mă opresc.

Nu mai suntem la 20 de ani, nici la 30 de ani și cumva am zis că cifra 3 este un triunghi perfect. Mai bine așa, să încercăm să acordăm cât de mult timp putem celor 3 copii și e suficient', a declarat, pentru Playtech Știri, Alina Pușcaș.

Care este secretul căsniciei de lungă durată dintre Alina Pușcaș și soțul ei

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile, iar din rodul iubirii lor au rezultat și trei copii absolut adorabili. Ei bine, sunt mereu cu zâmbetul pe buze și pozează în cel mai frumos cuplu, astfel că mulți se întreabă cum reușesc să întrețină fiorii iubirii, mai ales acum, după ce au devenit părinții a trei copii. Fără a ezita, prezentatoarea TV a vorbit pe larg despre relația lor și regulile după care se ghidează.

Nu cred că e un secret anume, cred că este doar vorba despre chimie și despre preocupări și plăceri comune, pe care le-am descoperit împreună. Ce mă ține pe mine în priză este faptul că mereu am lucruri de învățat de la Mihai (probabil avantajul diferenței ideale de vârstă – 10 ani între noi). Cred că mai contează și faptul că mereu ne facem timp doar pentru noi doi, chiar dacă vorbim despre câteva ore închiși în dormitor. (zâmbește)„, a spus Alina Pușcaș într-un interviu exclusiv pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton