Alina Pușcaș este alergică la ambrozie: „Nu mai pot respira. Sunt într-o situație în care efectiv...”.

 Calin Maria Bianca
.

Ce probleme de sănătate are Alina Pușcaș. Alina Pușcaș nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV. A cucerit pe toată lumea cu aparițiile sale de pe micile ecrane, însă totodată se bucură și de o mare comunitate de fani în mediul online. Este destul de activă pe rețelele de socializare, astfel că zilnic împărtășește diferite momente cu cei care o urmăresc, inclusiv problemele prin care trece, cum s-a întâmplat de data aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș este destul de deschisă cu marea ei comunitate de fani, astfel că nu ezită și le povestește momentele prin care trece, fie că vorbim despre cele frumoase sau chiar și cele mai puțin plăcute. În dimineața aceasta, nu a mai apărut cu zâmbetul pe buze ca de obicei, ci din contră, destul de supărată din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

alina-puscas-despre-relatia-cu-tatal-ei-6-1alina-puscas-despre-relatia-cu-tatal-ei-6-1

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș cu șuvițe blonde și părul scurt: „Îmi place tare mult'

Citește și: Cum își educă Alina Pușcaș cei trei copii: „Când ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă. Trebuie…'. Prezentatoarea TV le-a impus limite clare celor mici

Citește și: „O apucau crizele și nebuniile… am adus-o în fața instanței. De 4 ani o rog…”. Gabi Bădălău, despre procesul pe care i l-a deschis Claudia Pătrășcanu

Citește și: Chefi la cuțite 26 septembrie – Jurații și-au ales echipele. Ce concurenți au trecut de bootcamp

Alina Pușcaș are alergie la ambrozie

Alina Pușcaș le-a tot spus fanilor săi de mai bine de o lună că se confruntă cu alergia la ambrozie de mai bine de 4 ani, astfel că toamna este anotimpul în care are mari probleme de sănătate din cauza acestei afecțiuni. Azi este una dintre zilele în care ambrozia și-a pus amprenta pe stare ei, astfel că prezentatoarea TV întâmpină dificultăți în procesul de respirare și nu se simte deloc bine, explicând că a ajuns să nu poată să își bea cafeaua.

„Sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira. Cum este și acum. De exemplu mi-am luat o cafea și nu am reușit să beau din ea pentru că nu pot și să beau și să respir pe gură în același timp. Așa că, uite în așa hal am ajuns.„, a povestit Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Fanii Alinei Pușcaș, alături de ea în lupta cu alergia la ambrozie

Nu doar Alina Pușcaș se confruntă cu alergia la Ambrozie, ci și mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, astfel că prezentatoarea TV a primit numeroase sugestii de tratamente sau soluții care au funcționat la ei. Totuși, se pare că la ea alergia este mult mai severă fiindcă de 4 ani a tot încercat toate soluțiile și tratamentele, însă în zadar.

'Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încercat să-mi dea soluții sau tratamente. Vă spun că de 4 ani am încercat toate combinațiile posibil cu medicamente și soluții din România. Cert este că nu se mai poate.

Alina Pușcaș s-a informat și știe foarte bine cum o poate afecta alergia la ambrozie, dar și că dacă mai lasă lucrurile așa și nu se tratează, o poate da în astm. Ba mai mult, este convinsă că după ce trece de aceste episoade, trebuie să se vaccineze împotriva ambroziei, tocmai pentru ca lucrurile să nu se complice și să ajungă la probleme de sănătate mult mai grave.

Clar la anu trebuie să mă apuc de vaccin. Alergia este mult mai agresivă. Eu nu știu ce să fac. Dacă nu mă apuc de vaccinare pot să o dau în astm. Pentru cei care nu știu desensibilizarea nu se pot face în aceste momente în care virusul este activ.„, a mai povestit prezentatoarea TV.

Alina Pușcaș dorește o lege pentru a scăpa de alergia la ambrozie

Ambrozia (Otrava zeilor) este cunoscută ca  fiind o buruiană periculoasă pentru sănătatea omului, provocând alergii şi stări febrile puternice în perioada înfloririi, astfel că Alina Pușcaș este una dintre victimele ei. Cu siguranță nu este singura, astfel că prezentatoarea TV își dorește să se ia măsuri ca în alte țări civilizate în acest sens.

'Cum putem proceda să sugerăm o lege prin care toți cei care dețin terenuri să fie obligați să ardă sau să toace ambrozia? De ce în țările din jur există o astfel de lege care se respectă?', a conchis Alina Pușcaș.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton