Alina Pușcaș, despre cel mai nebunesc gest făcut pentru soțul ei, Mihai Stoenescu: „Nu știu dacă e legal”

 Ifrim Georgiana
.

Alina Pușcaș, despre cel mai nebunesc gest făcut pentru soțul ei, Mihai Stoenescu. Prezentatoarea de la „Te cunoscu de undeva' formează un cuplu de aproximativ opt ani și au împreună trei copii. Cei doi reușesc să mențină flacăra iubirii prin spontaineitate și gesturi mărunte, dar pline de dragoste și emoție. Recent, Alina Pușcaș a dezvăluit care a fost cel mai nebunesc gest făcut din dragoste. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș și medicul stomatolog Mihai Stoenescu s-au căsătorit civil în vara anului 2019. Deși au trei copii și nenumărate proiecte pe plan profesional, cei doi nu uită să-și dedice timp pentru relație, iar gesturile romantice îi caracterizează din plin. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' susținea că gelozia poate fi folosită ca un „condiment în viața de cuplu', subliniind, totdată, că este o fire mai vulcanică. Recent, aceasta a povestit un episod neașteptat de la începutul relației cu Mihai Stoenescu, prin care și-a dezvăluit o latură mai puțin cunoscută publicului.

al9-1al9-1

Alina Pușcaș, despre cel mai nebunesc gest făcut pentru soțul ei, Mihai Stoenescu. Deși au trecut opt ani de când se cunosc, cei doi soți nu au renunțat la micile surprize și momentele neașteptate. Prezentatoarea a recunoscut că partenerul ei o surprinde și o răsfață întotdeuna, fiind unul dintre atuurile relației lor.

Citește și: Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva”, pentru o ediție. Cine i-a luat locul:”Mă bucur foarte tare că…”

Citește și: Alina Pușcaș și Eliza Natanticu s-au sărutat pe scena iUmor:„S-au lipit foile de poveste!'

Citește și: Survivor România 2023.Tot ce s-a întâmplat în prima ediție a emisiunii

Citește și: 'Trebuia să fac bani. Am început cu tata în cimitir.Căram roabe de pământ…'. Lidia Buble a fost nevoită să muncească de la 14 ani

Alina Pușcaș, despre cel mai nebunesc gest făcut pentru soțul ei, Mihai Stoenescu

Aflată la începutul relației cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș l-a însoțit pe acesta la spitalul unde era de gardă. În acea perioadă, prezentatoarea TV era însărcinată și i-a ținut soțului ei de urât până la terminarea programului.

„Nu știu dacă e legal să zic asta. Cred că e o nebunie. Am fost acum mai mulți ani, mai la început, când el a fost la un moment dat și medic de gardă și nu am putut să-l las singur și m-am dus la el, am stat amândoi de gardă, am fost amândoi de gardă, ne-am ținut de urât să zic și mi se pare că a fost o idee drăguță. Eram și însărcinată', a susținut prezentatoarea, potrivit playtech.ro.

„Mă ține în priză și mă ține tânără'

În cadrul aceluiași interviu, Alina Pușcaș a vorbit despre atuurile relației cu Mihai Stoenescu. Aceasta a susținut că viața lor de cuplu este extrem de spontană și plină de activități, motiv pentru care nici nu simte trecerea timpului. Cei doi au învățat să-și gestioneze timpul, astfel încât să se poată dedica relației, copiilor și profesiei.

„Aș trece tot, până și nebunia pe care o are o apreciez, pentru că mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase. Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton