Alina Pușcaș s-a fotografiat pe patul de spital: ”Urați-mi noroc”. La ce intervenție apelează prezentatoarea TV

 Calin Maria Bianca
.

Alina Pușcaș s-a fotografiat pe patul de spital. La ce intervenție apelează prezentatoarea TV. Dis-de-dimineață, Alina Pușcaș și-a luat prin surprindere marea comunitate de fani din mediul online, asta imediat după ce a postat o fotografie direct de pe patul de spital, pregătită pentru o intervenție. Frumoasa vedetă era îmbrăcată în cămașa de spital, ba mai mult decât atât, purta și ciorapi de compresie, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că va fi supusă unei intervenții ce necesită anestezie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai admirate și îndrăgite prezentatoare TV. A cucerit prin stilul ei simplu, astfel că oamenii nu o urmăresc doar pe micile ecrane, ci și în mediul online, unde este destul de activă. Dacă ieri era cu zâmbetul pe buze și le povestea tuturor momente din ziua ei, lucrurile s-au schimbat radical în această dimineață.

alina-puscas-1alina-puscas-1

Alina Pușcaș a alarmat pe toată lumea de data aceasta cu postarea pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram. Frumoasa prezentatoare TV nu a vorbit despre vreo intervenție estetică sau chirurgicală în mediul online pe care ar vrea să și-o facă, astfel că în prezent toți își ridică semne de întrebare cu privire la poza ei de pe patul de spital, pregătită de o intervenție cu anestezie.

Citește și: Alina Pușcaș a fost externată din spital. Cum se simte acum: 'Va urma o perioadă de refacere, tratamentul continuă'

Citește și: Alina Pușcaș s-a îngrășat 5 kilograme din cauza problemelor cu rinichii: „Fără să mănânc, m-a umflat pur și simplu'. Cum se simte acum prezentatoarea TV

Citește și: Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei, din cauza glumelor despre el: 'Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo'

Citește și: Cum s-a înțeles Adina Halas cu Mircea Badea, pe vremea când lucra ca asistentă TV în emisiunea lui: „Este un om foarte empatic, săritor. Eu îl văd…'

Alina Pușcaș s-a fotografiat pe patul de spital

Alina Pușcaș a fost destul de reținută în a da detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu ea sau intervenția la care este programată de mai mult timp. Tot ceea ce a postat este o poză cu ea, în cămașa de la spital, iar totodată, în picioare cu ciorapi de compresie, care sunt folosiți, de obicei, pentru intervenții ce necesită anestezie.

Totodată, pe lângă aceste detalii care se pot vedea cu ochiul liber în fotografia făcută publică de frumoasa prezentatoare TV pe contul ei personal de Instagram, ea a lăsat și un mesaj pentru cei dragi, care stârnește și mai mult curiozitate, dar și îngrijorarea.

'Revin. Urați-mi noroc!', a scris Alina Pușcaș în dreptul fotografiei de pe patul de spital.

Alina Pușcaș s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în urmă cu câteva luni

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Alina Pușcaș s-a afișat, din nou, pe patul de spital, confruntându-se cu probleme serioase de sănătate. Inițial, când a ajuns la spital, a crezut că este, pur și simplu, o durere oarecare de spate, însă care devenea din ce în ce mai insuportabilă. După mai mult investigații, a aflat, de fapt, că are un abces la rinichi. A stat mai multe zile în spital și a avut nevoie de recuperare mai mare, însă acum este foarte bine din acest punct de vedere.

„Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid.

Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar… ‘, a mărturisit Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș s-a recuperat cu greu și a avut parte de momente mai puțin plăcute, însă, într-un final, după un regim alimentar bun și un stil de viață sănătos, și-a revenit în totalitate.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparte.

Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câtva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-ați scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp, și nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu. Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta’, a încheiat prezentatoarea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton