Alina Pușcaș s-a îngrășat 5 kilograme din cauza problemelor cu rinichii: „Fără să mănânc, m-a umflat pur și simplu”. Cum se simte acum prezentatoarea TV

 Ifrim Georgiana
.

Alina Pușcaș s-a îngrășat 5 kilograme din cauza problemelor cu rinichii. La începutul lunii decembrie, Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor și a petrecut două săptămâni în spital. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' a fost diagnosticată cu un abces renal, o boală care afectează un număr mic de persoane. Având în vedere problemele medicale cu care s-a confruntat, aceasta a lipsit de la filmările show-ului de la Antena 1 și a urmat tratamentul prescris de medici. Iată cum se simte acum Alina Pușcaș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș s-a îngrășat 5 kilograme din cauza problemelor cu rinichii. Alina Pușcaș a fost internată timp de două săptămâni în spital și a stat pe perfuzii, fiind diagnosticată de medici cu un abces renal. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' a vorbit pe larg despre simptomele dureroase cu care s-a confrutat, susținând că deshidratarea ar fi fost principală cauză care i-a provocat infecția. Au trecut deja câteva luni bune de când a fost externată din spital, iar Alina Pușcaș a spus cum a decurs procesul de recuperare.

l9l9

Probleme cu rinichii ale Alinei Pușcaș au debutat la începutul lunii decembrie, după filmările pentru gala de la „Te cunosc de undeva'. Pentru că se simțea tot mai rău, aceasta a decis să apeleze la ajutorul medicilor și a făcut câteva schimbări în stilul ei de viață.

Citește și: Gestul romantic prin care Alina Pușcaș este răsfățată de soțul ei: „Sunase la ușă și când am deschis… o mare surpriză” / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu mai joacă Alina Pușcaș în seriale și filme, deși își dorește să se întoarcă la actorie: „Nu mi se pare corect. Există un pumn de oameni, care se tot rotesc între ei'

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale actorului Thury Ștefan înainte să moară: 'A fost diagnosticat cu cancer la cap. Se topea pe picioare. Mi-a spus că el…'

Citește și: Emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe, după ce vedeta a fost prinsă băută la volan

Alina Pușcaș s-a îngrășat 5 kilograme din cauza problemelor cu rinichii

Din cauza problemelor cu rinichii, Alina Pușcaș spune că s-a îngrășat 5 kilograme, însă nu i-a fost greu să revină la forma inițială. Prezentatoarea TV și-a propus să-și reia antrenamentele în sala de sport, având în vedere că a fost nevoită să renunțe la dans, pe fondul programului ei încărcat.

„În decembrie am avut un mic incident cu rinichii și atunci imediat, cum am fost pe perfuzii, mă îngrășasem 5 kilograme fără să mănânc. Aveam totul pe perfuzie și m-a umflat pur și simplu. A trecut! Am fost foarte bine după, în ianuarie era deja ok, de-asta m-am și dus în vacanță, eram bine-merci, dar nu am reușit să mă remontez la fel de bine, cum o făceam înainte, pe partea de mișcare și de sport. Sunt convinsă că o să încep acum. (…) Mă reapuc acum de sport, cred că de săptămâna viitoare! Sunt foarte hotărâtă!

Dansam! Acum m-am oprit, din păcate, pentru că partenerul de dans nu a mai putut face față programului. Nici la mine nu era atât de ușor și mi-am dat seama că la ceva ar trebui să renunț. Mi-am dat seama că era greu, în special pentru el, că avea tot timpul premiere la Operetă', a susținut Alina Pușcaș, potrivit click.ro.

„Am început să fac fasting'

Alina Pușcaș mai spune că este adepta postului intermitent și va relua această dietă în viitorul apropiat, căci, spune ea, a obșinut rezultate senzaționale.

„Am început să fac fasting, ceea ce înainte făceam un fel de fasting, pentru că eu dimineața nu mâncam, dar acum m-am setat și mai bine să îl fac super corect, pentru că dimineața chiar dacă eu nu mâncam, poate ciuguleam un biscuite și atunci, dacă ciugulești un biscuite, nu mai e fasting și trișezi, și am zis că trebuie să o fac super corect și este senzațional!

În noiembrie făcusem 3 săptămâni și a fost senzațional, apoi a venit problema de sănătate cu rinichii și nu am avut când să mai fac. Apoi am fost în vacanță, nu am mai avut cum să fac, sigur pot să fac acum și de sărbători, pentru că, în general, de Paște nu prea mănânc atât de mult', a adăugat aceasta.

„Mi s-a aglomerat și mai tare programul'

Alina Pușcaș a vorbit despre modul în care sunt împărțite responsabilitățile în familia ei. Prezentatoarea TV recunoaște că viața cu trei copii nu este ușoară, având un program atât de încărcat.

„Le-am făcut un program de când erau mici și ei o fac deja instinctiv. Când le spun: „Gata, e târziu, e nouă”, că ei mă întreabă cât e ceasul, gata. Uneori nu le convine, că ar mai fi stat să se mai joace, dar asta se întâmplă în weekend, însă în timpul săptămânii, tocmai pentru că merg la școală și la grădiniță, ei când știu că e ora 21.00, se duc frumos, se îmbracă în pijămăluțe, se pun la somn. Așa i-am obișnuit să adoarmă singuri de când erau bebeluși.

Păi asta e și problema! Din această cauză mi s-a aglomerat și mai tare programul, pentru că îi duc și în stânga, și în dreapta. Alex are 7 ani jumătate, Melisa 6 ani și jumătate și Iris are 3 ani și jumătate, iar programul este foarte solicitant, alergătură. Dimineața îi duce soțul la grădiniță și la școală, iar după-amiaza și seara mă ocup eu de partea cealaltă. Ne mai împărțim și acolo, dar el de obicei lucrează până la 19, deci…', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton